Τελευταια Νεα

27 Οκτ 2013

Ανατροπή σε ένα δίλεπτο για τον Αετό...2-1 την ΑΕΚ

Παιχνίδι που απαγορευόταν αυστηρά για καρδιακούς, έγινε στο Αγγελόκαστρο μεταξύ του Αετού Σταμνάς και της ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου, που έληξε με νίκη των γηπεδούχων με σκορ 2-1. Οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν πριν κλείσει το ημίχρονο, να πάρουν κεφάλι στο σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χρήστου Αυγέρη στο 42’, που έκανε το 0-1. Βέβαια το καμπανάκι κινδύνου για τη Σταμνά χτύπησε στο 36’, αλλά το σουτ του Αγγέλη απέκρουσε εντυπωσιακά ο Θεοδωρακόπουλος σε κόρνερ. Και ενώ η ΑΕΚ κρατούσε τη νίκη μέχρι το 86’, ένα δίλεπτο εφιαλτικό για τους φιλοξενούμενους, μετέτρεψε το 0-1 σε 2-1 σκορπίζοντας την απογοήτευση στο συγκρότημα του Βασίλη Παπαθανασίου που πάλεψε το παιχνίδι. Πρέπει να σημειώσουμε και την αναγκαστική αλλαγή του Γιώργου Καλογεράκη στο 64’ λόγω τραυματισμού, που αποσυντόνισε την ομάδα της ΑΕΚ με αποτέλεσμα να δεχθεί τα δυο γκολ στο φινάλε και να γνωρίσει την ήττα.

ΦΙΛΜ

17’ Σουτ του Παστρωμά ελάχιστα άουτ.
36’ Ο Αγγέλης παίζει το ένα-δύο με τον Σαμψώνα και σουτάρει από το ύψος της περιοχής, αλλά ο Θεοδωρακόπουλος διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.
42’ Γκολ 0-1. Ανατροπή του Αγγέλη από τον Παπαδόπουλο, καταλογίζεται πέναλτυ. Το εκτελεί εύστοχα ο Αυγέρης Χ.
64’ Ωραία προσπάθεια του Αγγέλη, η μπάλα φτάνει στον Σιάσο που από καλή θέση σουτάρει άουτ.
68’ Κόρνερ του Κοκοσούλα, κεφαλιά του Φράγκου, μπλοκάρει ο Βασιλόπουλος.
86’ Γκολ 1-1. Σέντρα του Ζωγράφου από αριστερά, ο Τσούτσας με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Βασιλόπουλου.
88’ Γκολ 2-1. Ωραία προσπάθεια από δεξιά του Στραβοδήμου, σέντρα στο δεύτερο δοκάρι όπου ο αφύλακτος Ζωγράφος με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
92’ Λόμπα του Βασιλογιάννη, ο Βασιλόπουλος απέκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ.

Από τη Σταμνά ξεχώρισαν οι Τσούτσας, Φραγκούλης, Βασιλογιάννης και Παστρωμάς, ενώ από την ΑΕΚ οι Ροδίτης, Σαμψώνας, Καλογεράκης και Αγγέλης.
Καλή η διαιτησία των Βαλιάνου, Κωσταρά και Ροδάτου.

ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ: Θεοδωρακόπουλος, Χόντος, Παπαδόπουλος, Τσιλιπάνος, Τσούτσας, Φράγκος, Φραγκούλης (55’ Στραβοδήμος), Κοκοσούλας (75’ Ζωγράφος), Κουκουγιάννης (62’ Ζιάκας), Βασιλογιάννης, Παστρωμάς.
ΑΕΚ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Βασιλόπουλος, Μικρόπουλος, Αυγέρης Χ., Ροδίτης, Μολώνης, Σιάσος, Σαμψώνας, Καλογεράκης (64’ λ.τ. Κούσης), Φραγκούλης, Αγγέλης, Κοκορδέλης (75’ Τριάντης).











« PREV
NEXT »