Τελευταια Νεα

24 Σεπ 2013

Διασυλλογικοί και Επίλεκτοι αγώνες Boxe Savate στο Αγρίνιο

Ο Αθλητικός Σύλλογος Παυσανίας – KAKOS TEAM διοργανώνει για δεύτερη φορά μέσα στη χρονιά διασυλλογικούς και επίλεκτους αγώνες BOXE SAVATE όλων των ηλικιών, μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του περασμένου Μαϊου στον Άγ.Κωνσταντίνο
Οι Επίλεκτοι αγώνες Boxe Savate θα πραγματοποιηθούν αυτό το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20.00 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Αγρινίου (ΔΑΚ).
Τη διοργάνωση θα στηρίξουν με την συμμετοχή τους προπονητές και αθλητές-τριες από 22 συλλόγους διαφόρων περιοχών της Ελλάδος όπως το Αγρίνιο, το Μεσολόγγι, το Αιτωλικό, την Αθήνα, τα Μέγαρα, την Κόρινθο, το Κιάτο, το Ξυλόκαστρο, την Σπάρτη, την Πάτρα, τα Γιαννιτσά και την Πρέβεζα.
Ο διοργανωτής των αγώνων, προπονητής του Αθλητικού Συλλόγου ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας BOXE SAVATE, κ.Χρήστος Κάκος δήλωσε για τη διοργάνωση
«Πρόκειται για την 6η διοργάνωση που κάνω στο Αγρίνιο, ο κόσμος αγκάλιασε όλες διοργανώσεις του συλλόγου μας. Είμαστε δίπλα στους αθλητές και περιμένουμε όλον τον κόσμο να έρθει να δει τους αγώνες. Πιστεύω πως οι διοργανώσεις στο Αγρίνιο θα πυκνώσουν, θα βοηθήσω όλους όσους θέλουν να συνεργαστούμε και είμαι ανοικτός σε κάθε πρόσκληση για την διοργάνωση αγώνων Boxe Savate»
« PREV
NEXT »