Τελευταια Νεα

29 Σεπ 2013

Ζευγάρωσε τις νίκες η ΑΕΚ....ζευγάρωσε τις ήττες ο Λυγιάς

Την ήττα γνώρισε στη πρώτη του εντός έδρας αναμέτρηση ο νεοφώτιστος Α.Ο. Λυγιάς από την ΑΕΚ Αγίου Κών/νου με σκορ 1-2.
Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και έφτασαν στο γκολ στο 33′ με τον Καλογεράκη και στο 47′ θα διπλασιάσουν τα τέρματα τους με τον Κοκορδέλη έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού.Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι μείωσαν το σκόρ με τον Βειζάϊ .Στο
80’ ο αγώνας  διακόπηκε για λίγα λεπτά όταν ο Θ. Δημητρόπουλος που είχε περάσει στο παιχνίδι δευτερόλεπτα νωρίτερα τραυματίστηκε στο γόνατο  και λίγο μετά την έξοδο του από τον αγωνιστικό χώρο έχασε τις αισθήσεις του. Άμεση πάντως ήταν η αντίδραση της γιατρού του αγώνα Γ. Καπνίση οι οποία του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες με αποτέλεσμα να ανακτήσει τις αισθήσεις του.
Καλύτεροι  από τον Λυγιά οι Μαρκόπουλος, Βειζάι,  Λάμπος, Χασανάι, ενώ από την ΑΕΚ ξεχώρισαν οι  Κοκορδέλης, Ροδίτης, Αυγέρης και Αγγέλης.
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Θ. Μπεσίνη και των βοηθών του (Θ. Χρέλιας -  Μ. Τσαμπάς)
Α.Ο.Λυγιάς (Φ. Δημητρόπουλος) : Μαρκόπουλος, Νικόπουλος Α. (80’ Δημητρόπουλος), Βεϊζάι, Θωμόπουλος, Τσιριμώκος, Καλτσής, Ντίμο (46’ Κυρίτσης), Χασανάι, Φούτζουλας, Λάμπος (62’ Ραυτόπουλος), Νικόπουλος Β.
ΑΕΚ Αγ. Κωνσταντίνου (Β. Παπαθανασίου): Βασιλόπουλος, Ντόβας, Αυγέρης Χ., Ροδίτης, Μολώνης, Αφαλωνιάτης (46’ Βακράκος), Σαμψώνας, Καλογεράκης, Αυγέρης (65’ Κούσης), Αγγέλης, Κοκορδέλης.

Το φιλμ του αγώνα
12’ Ύστερα από σέντρα του Χ. Αυγέρη  από αριστερά ο Γ. Αυγέρης εξ επαφής δεν μπορεί να πιάσει την κεφαλιά για να απειλήσει τον Μαρκόπουλο.
20’ Σέντρα του Αγγέλη και σουτ στην κίνηση του Κοκορδέλη στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ.
33’ ΓΚΟΛ 0-1 Ο Κοκορδέλης με συρτό σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής θα αναγκάσει τον Μαρκόπουλο να πέσει στην αριστερή του γωνία για να αποκρούσει,  όμως ο γκολκήπερ του ΑΟΛυγιάς δεν συγκρατεί την μπάλα και ο Καλογεράκης από κοντά την προωθεί στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ.
38’ Ο Φούντζουλας θα μπει μέσα στη μεγάλη περιοχή της ΑΕΚ όμως το σουτ που επιχειρεί απέναντι από τον Βασιλόπουλο καταλήγει άουτ.
44’ Ο Αγγέλης βρίσκει τον Κοκορδέλη σε πλεονεκτική θέση μέσα στη μεγάλη περιοχή αλλά του σουτ του τελευταίου περνά λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι  του Μαρκόπουλου.
47’ ΓΚΟΛ 0-2 Ο Κοκορδέλης με ατομική προσπάθεια διασπά την αμυντική γραμμή του ΑΟΛυγιά και με συρτό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή στέλνει την μπάλα στην δεξιά γωνία του Μαρκόπουλου διπλασιάζοντας τα τέρματα της ΑΕΚ.
49΄Ο Αυγέρης με κεφαλιά αποφεύγει το τερματοφύλακα Μαρκόπουλου όμως από πλάγια θέση πλασάρει άστοχα στέλνοντας την μπάλα άουτ
50’ ΓΚΟΛ 1-2  Ο Λάμπος κερδίζει την μπάλα από τον Σάμψωνα και ο Β. Νικόπουλος  ύστερα από παράλληλη συρτή σέντρα του Βεϊζάι   την  προωθεί  στα δίχτυα του βασιλόπουλου μειώνοντας σε 1-2 για τον ΑΟΛυγιάς.
55’ Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Αυγέρη ο Ροδίτης με κεφαλιά από τη γραμμή της μικρής περιοχής  στέλνει την μπάλα άουτ
69’ Κοντινή κεφαλιά του Βακράκου  αποκρούεται εντυπωσιακά από τον Μαρκόπουλο σε κόρνερ.











« PREV
NEXT »