Τελευταια Νεα

29 Σεπ 2013

Πρώτο "τρίποντο" για τον Αμβρακικό

Την πρώτη του νίκη σε επίσημα παιχνίδια πέτυχε ο Αμβρακικός Λουτρού που κέρδισε με 1 - 0 στο Αγγελόκαστρο τον τοπικό Αχελώο. 

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις και κρίθηκε με ένα γκολ του Γώγα στο 58ο λεπτό.
Στο πρώτο ημίχρονο η μοναδική αξιόλογη φάση ανήκει στους γηπεδούχους με σουτ του Μπαλαμπάνη που κατέληξε στο δοκάρι του Σπυρόπουλου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αμβρακικός κατάφερε να προηγηθεί με τακουνάκι του Γώγα στο 58ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, ανοίχτηκαν και άφησαν χώρους στην άμυνα. Στο 61΄ ο Αλεξάκης βρέθηκε απέναντι στο Σπυρόπουλο, όμως ο τερματοφύλακας του Αμβρακικού τον έκλεισε καλά και έσωσε την ομάδα του από την ισοφάριση. Ο Αχελώος συνέχισε να πιέζει χωρίς να δημιουργεί ευκαιρίες, ενώ οι φιλοξενούμενοι βγήκαν σε αντεπιθέσεις όμως δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Τσιλίκα, καθώς δεν ήταν προσεκτικοί στην τελική πάσα. Στο 86΄ σέντρα σουτ του Φούντα απέκρουσε ο Σπυρόπουλος και στη συνέχεια οι παίκτες του Παναγιώτη τούρκα έλεγχαν το παιχνίδι κρατώντας τη σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα.
Ο Αμβρακικός μετά από τρεις ήττες σε επίσημα παιχνίδια (Super Cup με Ναυπακτιακό, Κύπελλο με Παναιτωλικό και πρωτάθλημα με Προμηθέα Γαβρολίμνης) πήρε την πρώτη νίκη και έφτασε τους 3 βαθμούς, ενώ ο Αχελώος παραμένει χωρίς βαθμό μετά τους δύο πρώτους αγώνες.

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Ανδρέας Τσιλίκας): Τσιλίκας, Κωνσταντίνου, Μπούζας, Μπέτσικας (46΄ Καραλής), Αριστόπουλος, Αλεξάκης, Γιαννιώτης (75΄ Μαντζανάς), Λ. Ζαλοκώστας, Ρουσογιάννης (57΄ Φούντας), Ε. Ζαλοκώστας, Μπαλαμπάνης.


ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ (Παναγιώτης Τούρκας): Σπυρόπουλος, Πατσιαλός, Γ. Ζίγκηρης, Καγκαράς (89΄ Νεφρός), Μπεκατώρος, Καρβελάς (46΄ Τσιλίκης), Βαμβακάς, Δράκος, Βλάχος (75΄ Ντρούτσης), Γώγα, Ν. Ζίγκηρης. 
« PREV
NEXT »