Τελευταια Νεα

30 Σεπ 2013

Η τελετή της παρουσίασης ανακατασκευής στο γήπεδο Δοκιμίου

 Ο Απόλλων Δοκιμίου έδωσε το πρώτο παιχνίδι του στη φυσική του έδρα καθώς το γήπεδό του Δοκιμίου ανακαινίστηκε και διαθέτει χλοοτάπητα, όπως απαιτείται στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣΝΑ. Εργασίες έγιναν επίσης στα αποδυτήρια και στο βοηθητικό γήπεδο.


Πριν τον αγώνα του τοπικού Απόλλωνα με το Ναυπακτιακό Αστέρα έγινε αγιασμός και στη συνέχεια υπήρξαν ομιλίες από το δήμαρχο Αγρινίου, τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Δοκιμίου, τον πρόεδρο της ΕΠΣΝΑ και τον πρόεδρο του Απόλλωνα Δοκιμίου.
Ο δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός ανέφερε πως σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα και τη διοίκηση του Απόλλωνα δημιουργήθηκε ένας πολύ όμορφος και λειτουργικός αθλητικός χώρος, τονίζοντας πως οι προσπάθειες θα συνεχιστούν στα γήπεδα της Γαβαλούς, του Αγίου Ανδρέα, της Παραβόλας, του Καινουρίου, του Παναιτωλίου, ενώ προγραμματίζονται και οι εργασίες στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου.
Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δοκιμίου κ. Γιάννης Καρατσώρης τόνισε ότι χάρη στη συνεργασία με το Δήμο Αγρινίου μέσα σε μια αρνητική οικονομική συγκυρία δημιουργήθηκε ένας αθλητικός πόλος έλξης υλοποιώντας έτσι ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων του Δοκιμίου.
Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Ν.Α. κ. Παναγιώτης Παπαχρήστος ανέφερε ότι τα τελευταία χρόνια με πρωτεργάτη το Δήμο Αγρινίου έχουν γίνει σημαντικά βήματα για την αναβάθμιση των γηπέδων.

Τέλος ο Πρόεδρος του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΔΟΚΙΜΙΟΥ κ. Λάμπρος Ντζιφέρης ευχαρίστησε τη Δημοτική αρχή για την εποικοδομητική συνεργασία που είχε ως αποτέλεσμα την ανακατασκευή του γηπέδου.





« PREV
NEXT »