Τελευταια Νεα

26 Σεπ 2013

Προβάδισμα πρόκρισης ο Παναιτωλικός

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι ο Παναιτωλικός κέρδισε με 1 - 0 την Κέρκυρα στο νησί των "Φαιάκων" αποκτώντας σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στην τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 60ο λεπτό ο Γιάννης Πασάς με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μελισσά.
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Στο 2ο λεπτό ο Ναγιάρ με φάουλ έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 5΄ μετά από σέντρα του Μπελόν ο Κουτσοσπύρος έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Βρονταρά. Στο 9΄ το σουτ του Καλογέρη έφυγε ψηλά άουτ και στο 21΄ ο Βρονταράς απέκρουσε το σουτ του Μπελόν. Στο 23΄ και στο 25΄ τα σουτ του Ανδρεόπουλου για τους γηπεδούχους και του Μπελόν για τον Παναιτωλικό έφυγαν ψηλά άουτ. Η Κέρκυρα έχασε σημαντική ευκαιρία στο 27΄ μετά από σέντρα του Ναγιάρ και κοντινή κεφαλιά του Μπαλντοβαλίεφ που πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 40΄ ο Ζορμπάς δέχτηκε κίτρινη κάρτα για δυνατό φάουλ πάνω στο Δάρλα, που δε μπόρεσε να συνεχίσει και αντικαταστάθηκε από τον Άσκες. Πέντε λεπτά αργότερα ο πρώην παίκτης του Παναιτωλικού είδε τη δεύτερη κίτρινη για δυνατό φάουλ πάνω στον Πασά και αποβλήθηκε.
Στο 46΄ το σουτ του Καλογέρη πέρασε άουτ και στο 57΄ ο Πασάς βρέθηκε απέναντι στο Βρονταρά όμως το σουτ του πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 60ο λεπτό ο Πασχάλης Μελισσάς έβγαλε τη σέντρα και ο Γιάννης Πασάς με κοντινή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βρονταρά σημειώνοντας το 0 - 1. Στο 70΄ ο Στεφανάκος απέκρουσε το σουτ του Κουτσόπουλου και στο επόμενο λεπτό ο Μπελόν άνοιξε στον Κουτσοσπύρο που τον πρόλαβε ο Βενέτης, ο οποίος στην προσπάθεια να απομακρύνει λίγο έλειψε να πετύχει αυτογκόλ, καθώς η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το δοκάρι του Βρονταρά. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και ο Παναιτωλικός κράτησε το υπέρ του αποτέλεσμα, καθώς και στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων το σουτ του Μπαλντοβαλίεφ αποκρούστηκε από το Στεφανάκο.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Βρονταράς, Κουτσόπουλος (74΄ Αρμένης), Γκόμεζ, Βενέτης, Ραπτάκης, Ναγιάρ (68΄ Καραγιαννίδης), Ανδρεόπουλος, Κόντος, Σουάνης (68΄ Γυφτοκώστας), Ζορμπάς, Μπαλντοβαλίεφ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος)
: Στεφανάκος, Δάρλας (45+1΄ λ.τ. Άσκες), Μπακάκης (46΄ Πόι), Κούσας, Μελισσάς (68΄ Παπουτσογιαννόπουλος), Σφακιανάκης, Καλογέρης, Πασάς, Μύγας, Μπελόν, Κουτσοσπύρος.
« PREV
NEXT »