Τελευταια Νεα

29 Σεπ 2013

Νίκη στην πρεμιέρα για τον Α.Ο. Πενταλόφου

Με εντός έδρας νίκη επί του Αστέρα Μεσολογγίου ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα ο Α.Ο. Πενταλόφου. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 2 - 0 σε ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις, που παρακολούθησε αρκετός κόσμος. 
Ο Αστέρας Μεσολογγίου είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 8ο λεπτό όταν η μπάλα μετά από λάθος της άμυνας και απόκρουση του Κουτρούλη κατέληξε στο δοκάρι. Ο Σταθελάκης στη συνέχεια έχασε ευκαιρία για τους γηπεδούχους που προηγήθηκαν στο 18΄ μετά από κούρσα του Μούτσα και πάσα στον Κουκουρδέλη που από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Α.Ο. Πενταλόφου έχασε στη συνέχεια δύο ευκαιρίες με πλασέ του Κουκουρδέλη και του Μούτσα που δε βρήκαν στόχο. Στο 35΄ ο Κουκουρδέλης με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας προσπάθησε να αντιδράσει, είχε την κατοχή της μπάλας, όμως οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες να πετύχουν γκολ με τους Σταθελάκη, Τζ. Μούτσα, Λ. Μούτσα και Βασιλείου, ενώ ο Κουκουρδέλης είχε και δοκάρι. Το τελικό 2 - 0 κρίνεται δίκαιο και η Διοίκηση του ΑΟ Πενταλόφου συνεχάρη τους παίκτες και το προπονητικό τιμ και ευχήθηκε καλή συνέχεια στον Αστέρα.
Α.Ο. ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ: Κουτρούλης Κ.Σ., Μόκας, Κούσουλας, Κουτρούλης Δ.Σ., Αγγέλης, Κάκκος, Τσεκούρας, Μούτσα Τζ. (Λάκας), Καλύβας (Μούτσα Λ.), Σταθελάκης, Κουκουρδέλης (Βασιλείου).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Κούστας, Κουλός, Φλωρόπουλος, Στάθης, Κατσάνος (Κουρνέτας), Γαντζούδης, Αντωνίου, Σακαρέλης, Γκεζέπης (Κατσαβός), Καλύβας, Χαμοσφακίδης (Δενδρινός).
« PREV
NEXT »