Τελευταια Νεα

14 Οκτ 2012

ΑΟ Πενταλόφου-ΑΟ Γαλατάς: 2-1

Τον πρώτο του βαθμό στο τοπικό πρωτάθλημα της Γ ΄ Κατηγορίας του Α΄ ομίλου πήρε ο ΑΟ Πενταλόφου, μετά το 2-1 που επικράτησε του ΑΟ Γαλατά με την έναρξη του πρωταθλήματος. Νωρίς σημειώθηκε το πρώτο γκολ του ΑΟ Πενταλόφου με τον αρχηγό της ομάδος Δ. Σαλαγιάννη , στο 10’ λεπτό του αγώνα.


Το γκολ της ισοφάρισης για τον ΑΟ Γαλατά ήρθε στο 30΄ λεπτό του αγώνα, με ένα φάουλ που κτύπησε ο Κωνσταντινόπουλος, έπιασε κεφαλιά ο Α. Γκεζέπης δεύτερη κεφαλιά ο Karaivanof και γκολ.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, σημειώθηκε στο 65΄λεπτό του αγώνα με απευθείας εκτέλεση φάουλ από παίκτη της Πενταλόφου, η μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενουμένων και να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας Μπέλλας πάνω στη γραμμή του τέρματος, χωρίς να την περάσει κατά την άποψη τερματοφύλακα, ο διαιτητής του παιχνιδιού Γεωργίου, μετά από υπόδειξη του επόπτη Ροδάτου που είχε διαφορετική άποψη από τον τερματοφύλακα, μέτρησε το γκολ.

Τερματοφύλακας και οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Γαλατά διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το γκολ.

Διαιτητές του αγώνα: Γεωργίου – Ροδάτος – Ξύστρας Δ.

ΑΟΠ: Κούσουλας Ε, Σταμάτης θ (Μαζαράκης α), Σαλαγιάννης Δ, Κούσουλας Τ, Βαμβακάς, Μουτσα, Τριανταφυλλόπουλος(Κούσουλας Μ.), Κουτρούλης, Βασιλείου, Λάκας, Σαλαγιαάννης Χ,(Μαζαράκης Γ.)
« PREV
NEXT »