Τελευταια Νεα

19 Φεβ 2012

Pre-Game: Παναιτωλικός - Λεβαδειακός (15:00)


Παράταση και ανάσα ζωής εν όψει του δραματικού φινάλε ή επιστροφή σε χρόνια και καταστάσεις που οι περισσότεροι στο Αγρίνιο είχαν πιστέψει πως αποτελούν οριστικά παρελθόν... Κι όμως. Το σημερινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό τέτοιο χαρακτήρα έχει λάβει για τον Παναιτωλικό, που χωρίς καν να το καταλάβει βρίσκεται σε ένα ιδιαίτερα κομβικό σημείο όχι μόνο για την παρουσία του στην κατηγορία αλλά και για την ίδια την υπόστασή του.
Τα δέκα παιχνίδια χωρίς νίκη, η αγωνιστική καθίζηση, τα ταραχώδη αποδυτήρια, οι λανθασμένες μεταγραφικές επιλογές, η αλλαγή προπονητή, οι απίθανες δηλώσεις Χαριστέα, τα λαϊκά δικαστήρια, όλα μπαίνουν στο μπλέντερ της κρίσης και το αποτέλεσμα που θα βγει πραγματικά τρομάζει.
Το πιο άσχημο για τους Αγρινιώτες είναι πως στο διάστημα των τεσσάρων ημερών που μεσολάβησε από την ήττα και την αποκαρδιωτική εμφάνιση στη Λιβαδειά λίγα πράγματα άλλαξαν. Το αντίθετο, μάλιστα...
Ο Τάκης Λεμονής γνωρίζει καλά πως σε τέτοιες περιπτώσεις το καλύτερο φάρμακο είναι ένα γρήγορο γκολ που θα διώξει το άγχος από τους παίκτες και θα παίξει καταλυτικό ρόλο στο να ηρεμήσει η εξέδρα.
Ο Αγγελος Χαριστέας πιθανότατα θα παρακολουθήσει το ματς από τον πάγκο και σαφώς θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η αντίδραση των φιλάθλων του Αγρινίου προ το πρόσωπό του. Οι επίσημες εξηγήσεις που έδωσε μάλλον δεν έπεισαν κανέναν και μένει να φανεί αν αποτελεί οριστικά ξένο σώμα για τους οπαδούς του Παναιτωλικού.

Λεβαδειακός: Το μεγάλο βήμα...

Να πραγματοποιήσει το μεγάλο βήμα της παραμονής του στην κατηγορία θέλει σήμερα στο Αγρίνιο ο Λεβαδειακός. Οι Βοιωτοί με νέα νίκη επί του Παναιτωλικού, ύστερα απ' αυτήν μέσα στο «σπίτι» τους την εβδομάδα που μας πέρασε, θα βάλουν για τα... καλά από κάτω τον σημερινό τους αντίπαλο και θα έχουν πάρει τόσο βαθμολογικό όσο και ψυχολογικό προβάδισμα.

Ο Παράσχος δεν υπολογίζει τους Φαβάλι, Βασιλείου και Παπαδόπουλο, σκεπτόμενος να χρησιμοποιήσει από την αρχή τον Πόποβιτς, αλλά και τον Μελισσά, «θωρακίζοντας» τον άξονα...

Οι πιθανές συνθέσεις:
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τζενάμο, Παλαιολόγος, Κούσας, Μητρόπουλος, Αναστασιάδης, Αντι, Ρότσα, Θεοδωρίδης, Μουμίν, Ακαλέ, Καμαρά
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τόμας, Λισγάρας, Μεντί, Ζησόπουλος, Μελισσάς, Κόρμπος, Ναπολεόνι, Πόποβιτς, Σουμπίνιο

πηγη:http://sentragoal.gr


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.