Τελευταια Νεα

12 Φεβ 2012

Είχε Τερόλη στο τέρμα ο Λυγιάς

Ο Λυγιάς έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον τερματοφύλακα του Τερόλη που κατέβασε ρολά πήρε την νίκη με αντίπαλο την Ένωση Ευηνοχωρίου. Η Ένωση είχε την ευκαιρία να προηγηθεί με την εκτέλεση πέναλτι του Αποστολόπουλου Ν. ο Τερόλη όμως είπε όχι αποκρούοντας εντυπωσιακά στην δεξιά του γωνία. Στο 50’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Κωτσόπουλου πετάγετε στην πορεία της μπάλας ο Βασιλόπουλος Π. και στέλνει την μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 1-0. Στο 59’κάθετη πάσα του Καραγιάννη στο Φούντζουλα σουτ στην κίνηση η μπάλα στα δίκτυα 2-0.
Το φιλμ του αγώνα:
25’ Συρτό γύρισμα στην περιοχή σουτ Φούντζουλας λίγο άουτ.
28’Κάθετη πάσα Κεφαλά στο Φούντζουλα πρόλαβε να σουτάρει αποκρούοντας ο Γρίβας.
30’Πλασέ από το ύψος του πέναλτι του Γεωργίου απόκρουση του Τερόλη.
40’Ανατροπή του Λιανού στον Κατσαβό ανέλαβε την εκτέλεση Αποστολόπουλος Ν. απέκρουσε εντυπωσιακά στην δεξιά του γωνιά ο Τερόλη.
42’Μετά από ωραία ενέργεια του Κωτσόπουλου ανατράπηκε από τον Κωνσταντακόπουλο πέναλτι ανέλαβε την εκτέλεση ο καραγιάννης η μπάλα πάνω από το οριζόντιο.
50’Γκοολ Εκτέλεση φάουλ Κωτσόπουλος πετάχτηκε ο Βασιλόπουλος Π. και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.
59’Γκοολ Κάθετη πάσα του Καραγιάννη ο Φούντζουλας  σουτ η μπάλα στα δίκτυα.
68’Πιστιόλης εκτέλεση φάουλ εντυπωσιακά ο Τερόλη  σε κόρνερ.
80’Προσπάθεια του Τσίκα σέντρα επιχειρεί το ανάποδο ψαλίδι ο Φούντζουλας την βρίσκει λίγο ο Κωτσόπουλος σουτάρει η μπάλα στο κάθετο δοκάρι διώχνουν οι αμυντικοί
84’Κόκινη ο Κατσαβός
Α.Ο. Λυγιάς: Τερόλη, Νικόπουλος Θ. , Βασιλόπουλος Π., Βειζάι, Λιανός(75’Ραυτόπουλος), Κεφαλάς, Τσίκας, Ζωργιός(74’Τσιριμώκος), Φούντζουλας, Καραγιάννης(83’Δημητρόπουλος), Κωτσόπουλος.πηγη:http://nafpaktianews.gr
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.