Τελευταια Νεα

14 Ιαν 2012

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για Παναιτωλικό


Από το πρωί του Σαββάτου (14/01) έχει ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων για το αυριανό (15/01) παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει τις τιμές που θα ισχύσουν για τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό. Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά τους είναι η επίδειξη της κάρτας φιλάθλου.
Οι τιμές εισιτηρίων έχουν διαμορφωθεί ως εξής:
Θύρα 1 (Μαθητική): Εισιτήριο συνοδού 5 ευρώ. Η αγορά τους θα γίνεται έξω από τη θύρα.
Θύρα 2: 10 ευρώ
Θύρα 3: 10 ευρώ (μόνο από το σύνδεσμο των Πανθήρων)
Θύρα 4 και 7: 15 ευρώ
Θύρα 5-6: Τμήμα Α&Γ 20 ευρώ, τμήμα Β: 30 ευρώ.
VVIP: 50 ευρώ

Υπενθυμίζουμε πως για την αγορά εισιτηρίου, αλλά και την είσοδο στο στάδιο της Νέας Σμύρνης είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η επίδειξη της κάρτας φιλάθλου. Παράλληλα και οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ πρέπει να επιδεικνύουν την κάρτα φιλάθλου.Η φιλοξενούμενη ομάδα δεν παρέλαβε εισιτήρια για τις ανάγκες των μεμωνομένων φιλάθλων της και ως εκ τούτου  δεν θα ανοίξει η Θύρα 8 για τους φιλοξενούμενους οπαδούς.Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει το Σάββατο 14 Ιανουαρίου από το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα το οποίο θα είναι ανοικτό από τις 8:00 έως και τις 16:00.Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου (ημέρα του αγώνα) το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα θα είναι ανοικτό από τις 10:00 μέχρι και τις 17:15 (ώρα έναρξης του αγώνα). Το εκδοτήριο της οδού Σοφούλη θα είναι ανοικτό από τις 13:00 μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα.
Οι Θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 15:15».
πηγη;http://onsports.gr
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.