Τελευταια Νεα

5 Δεκ 2022

Παναγρινιακός: Εχασε τους τρεις βαθμούς στις καθυστερήσεις

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με γκολ που δέχθηκε στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων (δεύτερο σερί παιχνίδι) η ομάδα μας δεν κατάφερε να πάρει το σπουδαίο τρίποντο που κρατούσε μέχρι εκείνο το σημείο στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλων Πάργας.
Η ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου φάνηκε να πατά καλύτερα στο πρώτο ημίωρο και κατάφερε να προηγηθεί στο 33 με όμορφο σουτ του Βασιλόγιαννη κάνοντας το 0-1. Οι γηπεδούχοι θέλησαν να πιέσουν και να πετύχουν κάποιο γκολ μέχρι την ανάπαυλα χωρίς όμως τη μεγάλη φάση.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Πάργας με βαθιές μπαλιές προσπάθησε να μεταφέρει το παιχνίδι στην εστία του Μανιάτη ενώ ο Παναγρινιακός στις αντεπιθέσεις έχασε ευκαιρία με Τσάκνη και Τσιούνη.
Στο 83 ο τερματοφύλακας του Παναγρινιακού έκανε εντυπωσιακή επέμβαση σε κεφαλιά του Σιδέρη.
Για να φθάσουμε στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων (αρκετές καθυστερήσεις του κ. Φίτσα) όπου ο Πάκος με κεφαλιά μετά από κόρνερ έκανε το τελικό 1-1.
Απόλλων Πάργας: (Ελ. Βέρμπης) Κωνσταντάκος, Κωνσταντίνου (73 Γκολάκου) , Πάκος, Διαμάντης, Βασιλείου, Γεωργάκης, Παπαρούνας, Μπέλλος, Σακκάς(21 λ.τ Κωσταμένας), Ντόκος, Σιδέρης
ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ: (Β. Ξανθόπουλος) Μανιάτης, Παλιάτσας, Γκόλιας, Σωτηρόπουλος, Λίτσος, Μανιώτης, Τσιούνης, Πατίλας (70 Φραγκούλης), Τσάκνης (89 Αλ Ομπισατ) , Μήλιος (89 Κοντογιάννης) Βασιλόγιαννης (75 Τσοπανάς)
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.