Τελευταια Νεα

5 Δεκ 2022

Νέα ήττα για Ναυπακτιακό... ηττήθηκε στη Χαλκίδα με 1-0


Ο ΑΟ Χαλκίς επικράτησε 1-0 του Ναυπακτιακού Αστέρα, για την τέταρτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι ‘νερατζούρι’ πραγματοποίησαν μια μεστή εμφάνιση και κατάφεραν να φτάσουν στην πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, ατενίζοντας έτσι με ακόμη περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων. Μπήκαν δυνατά στο ματς και είχαν καλά σουτ στο 8′ και 15′, με Αλ Μπασσάμ και Αλεξανδρή αντίστοιχα, που απέκρουσε ο αντίπαλος πορτιέρο και ακολούθησαν σουτ του Α. Μπαλωμένου στο 23′ και στο 25′, που πέρασαν λίγο. Τελικά στο 35′ ο Γ. Ζαχαράκης με μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για την ομάδα της Εύβοιας, που στο πρώτο μέρος είχε ακόμη ένα καλό σουτ και πάλι με τον Α. Μπαλωμένο, που επίσης για λίγο δεν βρήκε στόχο. Απ’ τη μεριά τους οι φιλοξενούμενοι, είχαν στο 17′ ένα σουτ με τον Αντωνιάδη που απέκρουσε ο Σιδεράκης, ενώ το σουτ του Μικέ στο 28′ πέρασε πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι. Στην επανάληψη η Χαλκίδα συνέχισε να υπερέχει, ψάχνοντας το δεύτερο γκολ, που δεν το βρήκε σε προσπάθειες των Γ. Ζαχαράκη (66′: σουτ λίγο έξω), Α. Μπαλωμένου (80′: λίγο άουτ σουτ), Αλεξανδρή (85′: σουτ που απέκρουσε ο Καλατζής) και Δεληγιάννη (88′: κεφαλιά πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι). Ο Ναυπακτιακός Αστέρας δεν μπόρεσε ουσιαστικά να απειλήσει τους γηπεδούχους, παρά το ‘εύθραυστο’ 1-0, έχοντας ουσιαστικά μόνο ένα σουτ με τον Πανταζή στο 79′, που δεν βρήκε στόχο.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μαράνος (ΑΘηνών)/Καμπιώτης (Αθηνών)-Καραγεώργος (Αθηνών).

ΓΚΟΛ: 35′ Γ. Ζαχαράκης.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Πέτρος Ζουρούδης): Σιδεράκης, Γ. Ζαχαράκης, Κ. Μπαλωμένος, Μαγγίνας, Δεληγιάννης, Β. Ζαχαράκης, Α. Μπαλωμένος (87′ Κατσαρής), Παναγόπουλος, Αλ Μπασσάμ (60′ Κυριακού), Αλεξανδρής (87′ Ντοματάς), Μάρκου (81′ Κυριαζής).

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιάννης Νταλακούρας): Καλατζής, Νικολογιάννης, Καφετζής (46′ Τραγούλιας), Αγκαράι, Γιαννόπουλος (46′ Σκούτας), Πετράτος, Πανταζής, Καραλής (65′ Αναστασόπουλος), Αντωνιάδης (80′ Καραγιάννης), 13 Μικές, Φειδαίος.

https://eviasports.gr/

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.