Τελευταια Νεα

6 Νοε 2022

PRE GAME: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ


Δεν υπάρχει ισοπαλία στις επτά αναμετρήσεις που έχουν δώσει ο Παναιτωλικός με το Λεβαδειακό για την Super League, καθώς σε επτά ματς μετρά 4 νίκες η ομάδα του Αγρινίου και 3 νίκες ο Λεβαδειακός.

Μάλιστα αυτή η μεταξύ τους παράδοση στο Αγρίνιο τους ακολουθεί και στις αναμετρήσεις για την δεύτερη κατηγορία, όπου υπάρχει μόλις μια ισοπαλία εκεί σε 10 ματς, με τον Παναιτωλικό να έχει επικρατήσει στα άλλα επτά και τον Λεβαδειακό να έχει πάρει δύο νίκες.

Η πρώτη τους συνάντηση γενικά ήταν για την Β’ Εθνική στις 21 Οκτωβρίου 1962 με νίκη του Παναιτωλικού με 1-0 με γκολ του Παπαποστόλου στο 35ο λεπτό.

Στις 19 Φεβρουαρίου 2012 ήταν η πρώτη φορά που συναντήθηκαν για την Super League με τον Λεβαδειακό αυτή τη φορά να παίρνει τη νίκη με 2-0 μέσα στο Αγρίνιο, χάρη σε δύο τέρματα του Ναπολεόνι στο πρώτο ημίχρονο.

Στα πέντε από τα ματς έχει σκοράρει μόνο ο ένας από τους δύο αντιπάλους και το δημοφιλέστερο σκορ είναι το 2-0, με τον Παναιτωλικό να έχει δύο με αυτό το σκορ και τον Λεβαδειακό μια.

Στα τρία αυτά 2-0 το παράδοξο είναι πως υπήρχε ένας σκόρερ, αφού ο Ναπολεόνι για τον Λεβαδειακό και οι Μπικέι και Μουνιός για τον Παναιτωλικό είχαν σκοράρει δύο φορές για την ομάδα τους.

Ο Λεβαδειακός χρειάστηκε 10 ματς για να πετύχει την πρώτη φετινή του νίκη, η οποία έγινε απέναντι στον Ατρόμητο την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ ο Παναιτωλικός επικράτησε στο πρώτο εντός επί του Άρη με 2-0 και από τότε στα επόμενα τρία εντός έδρας παιχνίδια του δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη.

7 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

4 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

- ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

3 ΝΙΚΕΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 8-6

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.