Τελευταια Νεα

28 Νοε 2022

Από έναν βαθμό ΑΕ Λευκίμμης και Πανελευσιανιακός


Η κερκυραϊκή ομάδα αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με τον δυνατό Πανελευσινιακό, σε ένα παιχνίδι που έχει παράπονα για τη διαιτησία.

Σε ένα από τα θεωρητικά δύσκολα εντός έδρας παιχνίδια της η ΑΕ Λευκίμμης, σε ένα ενδιαφέρον ματς, αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με τον Πανελευσινιακό, σε ένα παιχνίδι που οι Κερκυραίοι έχουν παράπονα από τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε από τη διαιτησία.
Τι έγινε στο ματς της Λευκίμμης;
Σε ένα πρώτο μέρος με αρκετή ένταση και δυνατά μαρκαρίσματα, οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν να προηγηθούν με τον Μίσκου στο 18ο λεπτό.
Ωστόσο, οι Φαίακες δεν τα παράτησαν, πίεσαν, κι έφτασαν στο ημίωρο σε ένα τέρμα με τον Γρηγοριάδη, το οποίο ακυρώθηκε ως οφ σάιντ, κάτι που έφερε τις διαμαρτυρίες της ΑΕΛ.
Εντέλει, η ισοφάριση κόπιασε στο ξεκίνημα της επανάληψης με τον Γαστεράτο, στο 50’.
Η ομάδα του Κορομπόκη συνέχισε να είναι καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, έφτιαξε φάσεις με Γαστεράτο και Γεωργακόπουλο, ζήτησε σε μια περίπτωση πέναλτι που δεν δόθηκε, ωστόσο στο τέλος λίγο έλειψε να γίνει η ζημιά όμως αυτή τη φορά ο Μίσκου σημάδεψε το δοκάρι του Παγκράτη.
Μετά, κι από αυτή την ισοπαλία, πάντως, η Λευκίμμη αποτελεί πλέον τη μία εκ των μόνο τεσσάρων ομάδων του ομίλου που παραμένουν αήττητες.
Ρέφερι του αγώνα ήταν η Ειρήνη Πιγγίου από την Θεσπρωτία, η οποία είχε για βοηθούς της τους Θωμά Γκέλη (Ηπείρου) και Δημήτρη Διονύση (Άρτας),
ΑΕΛ: Παγκράτης, Παπαγεωργίου, Ματσοβίλα, Πότσης, Καρβούνης, Χατζηστάμου, Βέρμπης, Τσεβανέδης, Κωστακιώτης, Γα
στεράτος, Γρηγοριάδης. Έπαιξαν κι οι: Γεωργακόπουλος, Πανταζής, Στεργίου, Κορακιανίτης.

https://www.corfusports.com/

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.