Τελευταια Νεα

27 Νοε 2022

Ηττα εντός για Παναγρινιακό

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Την ήττα με 2-3 από τον Π.Ο ΦΗΚΗΣ γνώρισε η ομάδα μας στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου.
Σ ένα παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες και διακυμάνσεις στο σκορ χάρη σε τρεις στημένες εκτελέσεις του Νίκου Σκόνδρα (φάουλ και δύο πέναλτι) η ομάδα της ΦΗΚΗΣ στάθηκε πιο τυχερή στο φινάλε της αναμέτρησης.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με σουτ-φάουλ του Ν. Σκόνδρα στο 18 όμως ο ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ πίεσε και ισοφάρισε στο 44 με δυνατό σουτ του Τσάκνη κάνοντας το 1-1.
Στο β μέρος η ομάδα του Β. Ξανθόπουλου προηγήθηκε στο 49 με εξαιρετικό γκολ του Μήλιου από πάσα του Τσάκνη. Στο 64 όμως ο σκόρερ του δευτέρου τέρματος υπέπεσε σε πέναλτι σε χέρι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Σκόνδρας. Ο ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ έχασε σωρεία ευκαιριών με Τσιούνη, Μήλιο, Τσάκνη και Καντάνη και έτσι ίσχυσε ο νόμος του ποδοσφαίρου με τον Σκόνδρα στο 94 να ευστοχεί σε πέναλτι που υπέπεσε ο Σωτηρόπουλος. Ο ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ έχασε κι άλλη μεγάλη ευκαιρία στο 95 όμως το τετ α τετ του Τσιούνη έδιωξαν πριν τη γραμμή οι αμυντικοί μένοντας το τελικό 2-3.
ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ: (Β. Ξανθόπουλος) Μανιάτης (46 λ.τ Μπαλάφας), Καλοκαίρης, Γκόλιας, Σωτηρόπουλος, Λίτσος, Καντάνης, Τσιούνης, Μανιώτης (82 Πατίλας), Τσάκνης, Μήλιος, Βασιλόγιαννης (70 Τσοπανάς)
Π.Ο ΦΗΚΗΣ: Ντάσκας, Γιαννουλάς, Ντζέλης, Σκόνδρας Ι., Δρόσος, Καλαμάρας, Γεωργάκης, Γκαντιάς, Ιωάννου, Σκόνδρας Ν, Σιαμαντάς
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.