Τελευταια Νεα

23 Νοε 2022

Μουντιάλ: Ελεύθερα από τον ΑΝΤ1 θα μεταδοθούν όλες οι αναμετρήσεις


Λευκός καπνός με τα τηλεοπτικά του Μουντιάλ! Ολες οι αναμετρήσεις της διοργάνωσης στο Κατάρ θα μεταδοθούν «ελεύθερα» από τον ΑΝΤ1.

Μόλις λίγες μέρες «άντεξε» το… πείραμα με το ANT1+. Τα σοβαρά προβλήματα με το σύστημα και η αγανάκτηση του κόσμου, οδήγησαν τη διοίκηση του σταθμού σε στροφή 180 μοιρών. Μετά και τη σύσκεψη κορυφής το βράδυ της Τρίτης (22/11), αποφασίστηκε πως όλοι οι αγώνες του Μουντιάλ θα μεταδοθούν ελεύθερα από τον ΑΝΤ1 κι όχι μέσα από τη συνδρομητική πλατφόρμα.

Το φιάσκο με τη συνδρομητική πλατφόρμα είναι μεγάλο και κάπως έτσι, οι αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Τετάρτη (23/11) μέχρι και τον μεγάλο τελικό στο Lusail Stadium στις 18 Δεκεμβρίου θα μεταδοθούν από το ελεύθερο κανάλι του ΑΝΤ1.

Ο κόσμος ήταν στα… κάγκελα το τελευταίο διάστημα, με μηνύματα οργής να κατακλύζουν τα social media. Θυμίζουμε, πως η διοίκηση του σταθμού σκεφτόταν σοβαρά να «στείλει» κάποια ματς της διοργάνωσης και στο άλλο ελεύθερο κανάλι του ομίλου, το Μακεδονία TV. Ωστόσο, οι αδειοδοτημένοι τηλεοπτικοί σταθμοί εμφανίζονταν αντίθετοι ως προς αυτό το ενδεχόμενο, υπογραμμίζοντας πως πρόκειται για αθέμιτο ανταγωνισμό.

Τα παιχνίδια της Τετάρτης:
12:00 Μαρόκο – Κροατία (ANT1)
15:00 Γερμανία – Ιαπωνία (ΑΝΤ1)
18:00 Ισπανία – Κόστα Ρίκα (ΑΝΤ1)
21:00 Βέλγιο – Καναδάς (ANT1)

in.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.