Τελευταια Νεα

21 Νοε 2022

ΑΟ Χαλκίς - Αστέρας Πετριτή 1-1

 


Ο ΑΟ Χαλκίς αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τον Αστέρα Πετρίτη, στην αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι ‘νερατζούρι’ μπήκαν δυνατά στο ματς και στο ένατο λεπτό κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, με τον Α. Μπαλωμένο να εκτελεί φάουλ και ο Β. Ζαχαράκης με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια η ομάδα της Κέρκυρας ανέβασε την απόδοση της και όσο πέρναγε η ώρα έψαχνε όλο και περισσότερο το γκολ της ισοφάρισης, έχοντας στο πρώτο μέρος καλές στιγμές με τον Γραμμένο, τα σουτ του οποίου όμως πέρασαν άουτ. Τελικά και ενώ ο ΑΟΧ δεν έδειχνε να μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ακόμη ένα γκολ, ο Αστέρας έφτασε στο 84′ στην ισοφάριση, με τον Σούκερα να προλαβαίνει στην έξοδο τον Σιδεράκη και να ισοφαρίζει 1-1. Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πάρουν και πάλι το προβάδισμα, έχοντας στο 88′ σουτ με τον Α. Μπαλωμένο που πέρασε άουτ και στις καθυστερήσεις τελική με τον Αλμπασάμ, με τον Πισσιάνη να κρατάει το σκορ στο τελικό 1-1.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σπήλιος (Κορινθίας)/Κωστάκης (Ανατολικής Αττικής)-Κουλοχέρης (Ανατολικής Αττικής).

ΓΚΟΛ: 9′ Β. Ζαχαράκης-84′ Σούκερας.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Πέτρος Ζουρούδης): Σιδεράκης, Γ. Ζαχαράκης, Κ. Μπαλωμένος, Μαγγίνας, Πλάκα, Β. Ζαχαράκης, Α. Μπαλωμένος, Κυριαζής, Ντοματάς (65′ Κυριακού), Χαλκιαδάκης (75′ Αλμπασάμ λ.τ.), Αλεξανδρής (65′ Μάρκου).

https://eviasports.gr/

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.