Τελευταια Νεα

9 Οκτ 2022

Με τέσσερις αναμετρήσεις σήμερα συνεχίζεται η Super League


Τέσσερις αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα (9/10) για την 7η αγωνιστική της Super League, με το μεγάλο ματς του Άρη με την ΑΕΚ στο “Κλ. Βικελίδης” να μαγνητίζει τα βλέμματα.

Μετά τις δύο αναμετρήσεις του Σαββάτου (8/10), η 7η αγωνιστική της Super League συνεχίζεται σήμερα (9/10) με τέσσερα ματς, όπου αγωνίζονται οι… μεγάλοι και το μενού να περιλαμβάνει και ένα ντέρμπι.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας ξεκινά με το ματς του Ολυμπιακού στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ (9/10, 16:00). H ομάδα του Πειραιά προέρχεται από ένα ακόμα στραπάτσο στην Ευρώπη, ενώ δεν έχει κανένα περιθώριο για νέα απώλεια στο πρωτάθλημα, αφού βρίσκεται ήδη στο -7 από την κορυφή.

Στις 16:30, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει φιλοξενείται από τον Λεβαδειακό και θα ψάξει το τρίποντο ώστε να μείνει κοντά στη κορυφή και να ξεπεράσει την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Αουγκούστο και Κουλιεράκης, ενώ μέσα είναι οι Ζίβκοβιτς και Ολιβέιρα.

Ο Παναθηναϊκός στις 19:30 θα κυνηγήσει το απόλυτο στη φετινή Σούπερ Λιγκ και κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στη “Λεωφόρο” θέλει να κάνει το 7/7 και να παραμείνει μόνος πρώτος στην κορυφή. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα προχωρήσει σε αλλαγές λόγω απουσιών (Σπόραρ, Κώτσιρας, Τσέριν, Τρουιγιέ), με τον Παλάσιος όμως να επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του.

Τέλος, το μενού κλείνει με το μεγάλο ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη, όπου ο Άρης στις 21:15 υποδέχεται την ΑΕΚ. Κρίσιμο ματς και για τις δύο ομάδες, οι οποίες “καίγονται” για τους τρεις βαθμούς της νίκης. O Ματίας Αλμέιδα δεν υπολογίζει στον Στάνκοβιτς, ενώ στην αποστολή μπήκαν οι Γιόνσον και Χατζισαφί. “Μέσα” ο νεαποκτηθείς Ετέμπο για την ομάδα του Άλαν Πάρντιου, εκτός οι τραυματίες Ντουκουρέ και Μπράμπετς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:

Σάββατο 8 Οκτωβρίου
Παναιτωλικός – Βόλος ΝΠΣ 2-3
Ιωνικός – ΠΑΣ Λαμία 1-1

Κυριακή 9 Οκτωβρίου
16:00 ΟΦΗ – Ολυμπιακός
16:30 Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ
19:30 Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης
21:15 Άρης – ΑΕΚ

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου
18:00 Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα

ertsports.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.