Τελευταια Νεα

23 Οκτ 2022

Παναιτωλικός: Ηττα από Ολυμπιακό με 2-0


Ηττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός.

Ο αγώνας: 

To παιχνίδι ξεκίνησε με ρυθμό και από τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός προσπαθούσε να διασπάσει την άμυνα του Παναιτωλικού, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να γίνουν απειλητικοί. Η πρώτη ευκαιρία ήταν για τους Αγρινιώτες, με το σουτ του Κολοβού που πέρασε άουτ. Οι Πειραιώτες στη συνέχεια προσπάθησαν να αντιδράσουν με τον Μπακαμπού, ενώ μετά από εκτέλεση φάουλ του Χάμες Ροντρίγκες, ο Παπασταθόπουλος βρήκε όμορφα την μπάλα με το κεφάλι, όμως ο Στεργιάκης μπλόκαρε. Οι “φιλοξενούμενοι” συνέχιζαν να πιέζουν με τον Μπιέλ να χάνει τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, καθώς βρέθηκε μόνος του στο δεύτερο δοκάρι, δεν έκανε σωστά το κοντρόλ και δεν ολοκλήρωσε σωστά τη φάση. Οι δύο ομάδες, οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα, κολλημένες στο… μηδέν, με τον Ολυμπιακό να έχει την κατοχή και τις ευκαιρίες, χωρίς όμως να έχει απειλήσει σημαντικά τα καρέ του Παναιτωλικού.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για τους “ερυθρόλευκους” οι οποίοι χρειάστηκαν πέντε λεπτά για να βρουν δίχτυα. Ο Χάμες με τακουνάκι έψαξε τον Μπακαμπού, όμως ο Μπιέλ ακολούθησε και με ένα καταπληκτικό σουτ, άνοιξε το σκορ, βάζοντας την ομάδα του σε θέση οδηγού. Στη συνέχεια ο Μασούρας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0, όμως το τέρμα ακυρώθηκε καθώς ο Έλληνας μέσος ήταν εκτεθειμένος. Ο Ολυμπιακός ανέβασε ρυθμό στα επόμενα λεπτά, ψάχνοντας ένα ακόμη γκολ που θα του έδινε προβάδισμα δύο τερμάτων. Η πίεση των “ερυθρόλευκων” μετουσιώθηκε σε τέρμα, με τον Βαλμπουενά να κρατά μπάλα και να σουτάρει μέσα από την περιοχή για το 2-0.

 Γκολ: / 50′ Μπιέλ, 82′ Βαλμπουενά

Παναιτωλικός: Στεργιάκης, Αποστολάκης(67′ Λιάβας), Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μλάντεν(83′ Φλόρες), Μάρτενσον, Ντίας(66′ Ντουάρτε), Σενγκέλια(83′ Χατζηθεοδωρίδης), Μόρσεϊ(76′ Πέδρο), Κολοβός

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Άβιλα, Ντόι, Σωκράτης Παπασταθόπουλος(70′ Σαμασέκου), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Ίνμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες(88′ Φορτούνης), Μπιέλ(88′ Ροντρίγκες), Μασούρας(71′ Βαλμουενά), Μπακαμπού(53′ Ελ Αραμπί)

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.