Τελευταια Νεα

17 Σεπ 2022

Κ.Κορδάτος: Η Κυριακή θα είναι καθοριστική εάν θα έχει φέτος αγωνιστική δράση η ΔΟΞΑ


Η ανάρτηση του προέδρου της Δόξας Καινουργίου για τις τελευταίες εξελίξει της Δόξας.

Αναλυτικά ανάρτησή του.

Ποιός είναι ο αντίπαλος;

Μαθαίνουμε ότι ορισμένοι, επιμένουν να παραπληροφορουν, όσον αφορά τα πραγματικά δεδομένα για τη σημερινή κατάσταση στη ΔΟΞΑ Καινούργιου.
Ασκούν μάλιστα πίεση στα μέλη του Δ. Σ. για να παραιτηθούν, αφού βλέπουν, οτι το "πραξικόπημα" με τους ποδοσφαιριστές θα τους γυρίσει μπούμερανγκ.
Ακολουθούν λάθος τακτική και έχουν βάλει, χωρίς λόγο, τη διοίκηση της ομάδας απέναντι τους.
Γνωστή τακτική αλλά ατελέσφορη.
Η Κυριακή θα είναι καθοριστική εάν θα έχει φέτος αγωνιστική δράση η ΔΟΞΑ, που τόσο πολύ ορισμένοι επικαλούνται την ιστορία της ομάδας, αλλακάρτ και με βάση τις προσωπικές τους σκοπιμότητες.
Ας καταλάβουν όμως όλοι αυτοί, που έβαλαν τα παιδιά να απέχουν από την προετοιμασία - άρα και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας - ότι αναλαμβάνουν σοβαρές ευθύνες απέναντι στα μέλη και τους φίλους του σωματείου.
Η μόνη διέξοδος είναι να έρθουν οι ποδοσφαιριστές την Κυριακή στο γήπεδο και να θέσουν τους λόγους που απέχουν.
Να είναι σίγουροι οτι το Δ.Σ. θα σταθμίσει το όλο πρόβλημα και θα πράξει ανάλογα, με γνώμονα πάντα το συμφέρον του Ομίλου και την 63χρονη ιστορία μας.
Όλα τα υπόλοιπα που διαδίδουν κάποιοι επιτήδειοι είναι μια άρρωστη εσωστρέφεια, που κάθε φορά λειτουργεί διαλυτικά στη ΔΟΞΑ που θέλουμε.
Ας το σκεφτούν καλύτερα ορισμένοι και ας αναλογιστούν τη μεγάλη ζημιά που έχουν κάνει.
Υ Γ. 1. Όσο με αφορά, δηλώνω ότι δεν επιμένω, ούτε με αφορά η καρέκλα του Προέδρου, αλλά υπερασπίζομαι: τα ιδανικά του ερασιτεχνικού αθλητισμού, την αξιοπρέπεια του θεσμού των οργάνων διοίκησης, τα μέλη του Συλλόγου, την αξιοκρατία, τις δημοκρατικές διαδικασίες και τη συλλογικότητα.
Κώστας Διον Κορδάτος
« PREV
NEXT »

3 σχόλια

  1. προεδρε της Δοξας γυρισε και λιγες δεκαετιες πισω και κοιτα τον καθρεφτη ...μετα μπορεις να κανεις κριτικη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο και μόνο που το αναφέρεις δείχνεις τελικά ότι μόνο η καρέκλα σε νοιάζει. Έχεις τσακωθεί με όλους όσους ήταν στο γήπεδο και νομίζεις ότι βρέχει.. Ξυπνά γιατί δεν βρέχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αξιότιμοι κύριοι του Δ.Σ η συλλογικότητα δεν έχει αδιέξοδα ούτε η δημοκρατία.Χασατε την πλειοψηφία του χωριού.Αφηστε την ομάδα να βρει τον δρόμο της. Η καρέκλα συνεπάγεται ευθύνη και αυτογνωσία του βάρους της.εσεις είστε ελλειποβαρης.Διχαζεται ένα χωριό από μόνοι σας και πετάτε το μπαλάκι σε αόρατους εχθρούς.εσεις θέσατε το χωριό απέναντι σας με τη στάση και τις επιλογές σας.η κομματική πολιτική δεν χωρά στα γήπεδα.αλλαξαν οι εποχές.Σας αγαπώ όλους και ειλικρινά δικό σας ο Κονσλιερι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.