Τελευταια Νεα

11 Σεπ 2022

ΔΟΞΑ: Ομαδική αποχή των ποδοσφαιριστών από την "πρώτη".... Ανακοίνωση της διοίκησης.... από τη μία δεν γνώριζε για την αποχή και από την άλλη τονίζει ότι ήταν αναμενόμενο

 


Αναβλήθηκε η σημερινή (Κυριακή 11/9) η προγραμματισμένη πρώτη προπόνηση των ποδοσφαιριστών της Δόξας Καινουργίου όπως αναφέρει η διοίκηση σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Στην ανακοίνωση τονίζει ότι δεν γνωρίζει τους λόγους της αποχής των ποδοσφαιριστών. Επίσης τονίζει ότι ήταν αναμενόμενο ενώ γνωρίζει τους ηθικούς αυτουργούς και τα κίνητρα. Τη συμπεριφορά μάλιστα την αναφέρει ως αχαρακτήριστη.

Μας κάνει εντύπωση ότι στην ανακοίνωση από τη μία αναφέρει ότι δεν γνωρίζει τους λόγους της αποχής και από την άλλη αναφέρει ότι ήταν αναμενόμενο και γνωρίζει τους ηθικούς αυτουργούς και τα κίνητρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Αναβάλλεται η προετοιμασία της ομάδας.
Η προγραμματισμένη έναρξη για σήμερα της προετοιμασίας της ποδοσφαιρικής ομάδας Ανδρων της ΔΌΞΑΣ για την περίοδο 2022 - 2023 αναβλήθηκε, λόγω της "ομαδικής" αποχής των περισσότερων ποδοσφαιριστών, χωρίς να γνωρίζει τους λόγους το Δ.Σ. για αυτή τους τη στάση.
----------------------
Βέβαια το σενάριο ηταν αναμενόμενο στους γνωρίζοντας πρόσωπα και πράγματα, καθώς είναι γνωστοί και οι ηθικοί αυτουργοί και τα κινητρα, αυτής της αχαρακτηριστης συμπεριφοράς.
-----------------------
Προσεχώς θα συνεδριάσει το ΔΣ για να εκτιμήσει την κατάσταση, που διαμορφώθηκε, από την αποχή των ποδοσφαιριστών και στη συνέχεια θα ενημερωθούν για τις αποφάσεις τα μέλη και οι φίλοι της ΔΟΞΑΣ.
Από το Δ Σ
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.