Τελευταια Νεα

11 Αυγ 2022

Ανακοίνωσε τρεις μεταγραφικές προσθήκες

 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος "ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ" είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τρεις ποδοσφαιριστές, τον Νίκο Μπότα, τον Κώστα Κοντομήτσο και τον Χριστόφορο Ζωγράφο.
Ο Νίκος Μπότας αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα, ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Αρη Αιτωλικού, την περσινή περίοδο φόρεσε τη φανέλα της Α.Ε. Ευηνοχωρίου, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Αετό Σταμνας, Αχελώο Αγγελοκάστρου, Ομηρο Νεοχωρίου.
Ο Κώστας Κοντομήτσος αγωνίζεται στη θέση του αριστερού αμυντικού, ξεκίνησε από την Ακαδημία Μεσολογγίου, την περσινή περίοδο φόρεσε τη φανέλα της Α.Ε. Ευηνοχωρίου, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Γ.Ο. Μεσολογγίου, Τρίκαρδο Κατοχής, Α.Ε. Μεσολογγίου.
Ο Χριστόφορος Ζωγράφος αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Α.Ο. Κορωπίου, την περσινή περίοδο φόρεσε τη φανέλα του Α.Ο. Ζευγαρακίου, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Απόλλων Θέρμου, Α.Ε. Αγίου Δημητρίου.
Τους καλωσορίζουμε στην "οικογένεια" του ΑΡΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία πάνω απ'όλα και επιτυχίες με τον Σύλλογό μας.
ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Π.Σ. ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.