Τελευταια Νεα

19 Αυγ 2022

ΔΟΞΑ: Δήλωσε συμμετοχή.... ανακοίνωσε αναστολή σχεδιασμού χωρίς δική της ευθύνη


Η ανακοίνωση: 

Δηλώθηκε η συμμετοχή μας στη Β" ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας

Ολοκληρώθηκε από το Δ.Σ.  σήμερα Τετάρτη 18-08-2022, νωρίς το πρωί, η διαδικασία υποβολής της συμμετοχής της ΔΟΞΑΣ στη Β' Ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Με την ευγενική προσφορά μελών, φίλων και φορέα εξασφαλίστηκε το ανάλογο ποσό του παράβολου κλπ εξόδων και έτσι και τυπικά η διοίκηση έκανε το καθήκον της και αυτή τη φορά.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και δημόσια τους εξής:

1. Αγροτικό Συνεταιρισμό Καινούργιου 50 ευρώ.

2. "ΈΠΙΠΛΑΓΟΡΑ" - Γιώργος Π. Φλώρος 50 ευρω

3. "ΑΡΤΟΠΟΙΕΊΟ" Βασίλης Χ. Ζαρκαδας 20 ευρώ

4. Φουντούλης Βασίλης, μέλος, τ. Δήμαρχος 20 ευρω.

5. Παπανικολάου Ν. Ανδρέας, μελος 10 ευρώ .

6. Χρήστος Κ. Σαβελωνας, μέλος της ΕΕ, 10 ευρω

7. Από μέλη Δ.Σ.

Ευχαριστούμε και σε όσους απευθυνθηκαμε αλλά δεν επιμείναμε αφού το ποσό συγκεντρώθηκε.

Υ Γ. 1. Μετά τα όσα υποθηκαν στη σύσκεψη της Τρίτης 16-8-2022, στη Κοινότητα και με δεδομενο την ύπαρξη οινομικου προβλήματος, της αδιαφοριας από τη πολιτεία για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, για τις αυξημένες φέτος αγωνιστικές υποχρεώσεις, σε πολλά επίπεδα, καθώς και τις μικρές οικ. υποχρεώσεις, από την προηγούμενη σεζόν, και με δεδομένο την πρόταση ενός εκ των παλιότερων εν ενεργεία ποδοσφαιριστή, ότι έχει την οικονομική λύση και η ομάδα χρειάζεται Πρόεδρο με οικονομική ευρωστία, το Δ.Σ.  θα τοποθετηθει προσεχώς συνολικά.

Με γνώμονα το συμφέρον του σωματείου μας και μόνο, θα διευκολύνουμε κάθε σοβαρή πρόταση, μέσα από νόμιμες διαδικασίες που προβλέπονται με το νόμο Αυγενακη, ύστερα από παραίτηση μας και εκλογές και για το λόγο αυτό δεν χρειάζεται καμία ομοδοποιηση και διατάραξη των ανθρωπίνων σχέσεων μας, άλλωστε μικρή κοινωνία είμαστε και γνωριζόμαστε!

Υ.Γ. 2. Η ΔΟΞΑ είναι στο ηλεκτρονικό μητρώο της ΓΓΑ και κάθε πράξη της δηλώνεται στο ηλεκτρονικό σύστημα για έγκριση ώστε να μπορεί να συμμετέχει στο πρωτάθλημα.

Υ.Γ  3. Όπως γίνεται κατανοητό κάθε νέος σχεδιασμός και αποφάσεις για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 της ομάδας, αναστελονται προς το παρόν, χωρίς δική μας ευθύνη.

Τέλος ευχαριστούμε το λογιστικό γραφείο του συγχωριανού μας και τακτικού μέλους της ομάδας,  Βαγγέλη Ιωαν. Σταμπολιτη για την τεταστια βοήθεια και στήριξη.

Από το Γραφείο Τύπου

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.