Τελευταια Νεα

21 Ιουν 2022

Κωστούλας: Η συνεργασία εντός συνεταιρισμού δε λειτουργεί πολύ καλά.


 Το μεγάλο αφεντικό του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, αναφέρθηκε στο θέμα της κεντρικής διαχείρισης που συζητήθηκε και με τον Παναγιώτη Μπαλτάκο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Είμαστε η μοναδική χώρα στην Ευρώπη που την έχει...».

Ο Φώτης Κωστούλας μίλησε αναλυτικά στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

Για την υποχρεωτική κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων:

“Ξέρουμε τις ανάγκες της ΕΠΟ και ότι ο βασικός χρηματοδότης της είναι η Super League. Σε κάποια πράγματα, όμως, όπως στα παράβολα και στις ενστάσεις υπάρχουν υπερβολές. Είναι σα μια έξτρα φορολόγηση. Ως ομάδες έχουμε τα ίδια τέλη παρότι εισπράττουμε διαφορετικά ποσά. Είναι ένα μεγάλο ποσό αυτό που δίνουν κάθε χρόνο οι ομάδες στην ΕΠΟ, 50 – 60 χιλιάδες ευρώ…”

Για την υποψηφιότητα Παπαϊωάννου στη Super League:

“Είπε ότι θέλει να αναλάβει την προεδρία. Είχαμε συναντήθει (σ.σ. οι εκπρόσωποι των “μικρομεσαίων” της Super League) την ημέρα της γενικής συνέλευσης της ΕΠΟ και είχαμε συμφωνήσει να μπει πρόεδρος από τις μικρές ομάδες. Περνάνε πράγματα πάνω από το κεφάλι μας. Χαρακτηριστικό είναι η επιλογή του Κλάτενμπεργκ που έγινε μόνο από τους BIG-4 και όχι από όλες τις ομάδες. Το να αποφασίζουν οι τέσσερις μεγάλοι έφτασε στο τέλος του. Είμαστε διαφορετικές ομάδες. Η συνεργασία εντός συνεταιρισμού δε λειτουργεί πολύ καλά.”

Για την επαγγελματική διαιτησία:

“Όλοι είμαστε υπέρ, αρκεί να ξέρουμε τους όρους.”

Για το αίτημα της Super League 2 να προβιβάζονται απευθείας δύο ομάδες:

“Δε θα έπρεπε να είναι τόσες πολλές οι ομάδες στη Super League 2. Θα μπορούσε να είχε κερδίσει η Βέροια τη Λαμία και να είχε ανέβει. Αν οι ομάδες στη Super League 1 γίνουν 16 θα μπορούσε να υποβιβάζονται απευθείας οι δύο τελευταίες και να προβιβάζονται οι δύο πρώτες. Τώρα είμαστε στριμωχτά. Υπάρχουν άλλοι που είναι υπέρ των 14 και των 12 ομάδων. Με 16 ομάδες θα συνέλθει το ποδόσφαιρο…”

gazzeta.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.