Τελευταια Νεα

2 Ιουν 2022

Απαλλάχθηκε ο Παναιτωλικός.... αποκλεισμός δεκαετίας σε Κουτσοσπύρο

 


Κανονικά στη Superleague και τη νέα χρονιά ο Παναιτωλικός μετά την απαλλακτική απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας για τυχόν χειραγώγηση αγώνα. 300.000 πρόστιμο στους Αγρινιώτες που αναμένεται να κάνουν έφεση. 10 χρόνια απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και 40.000 πρόστιμο στον Κουτσοσπύρο.

Στο τέλος της έφτασε σήμερα (2/6), τουλάχιστον σε πρώτη φάση, η υπόθεση του Παναιτωλικού καθώς η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ αποφάνθηκε για την εισήγηση που υποβίβαζε τα «καναρίνια» λόγω του ότι ο πρώην γενικός τους αρχηγός Χρήστος Κουτσοσπύρος είχε στοιχηματίσει σε κίτρινη κάρτα του Ντέρεκ Κορνέλιους, στον αγώνα της κανονικής διάρκειας με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Η Επιτροπή δεν αποδέχθηκε, με ψήφους 2-1, πως έχει υπάρξει χειραγώγηση του αγώνα από την πλευρά των «κυανοκίτρινων» και έτσι τους απάλλαξε από τη συγκεκριμένη κατηγορία και τους επέβαλε πρόστιμου ύψους 300.000 ευρώ επειδή στέλεχός τους έπαιξε, εν αγνοία τους, στοίχημα.

Στη συγκεκριμένη απόφαση δεν μπορεί να ασκήσει έφεση κάποια ομάδα πλην του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα (εντός πέντε ημερών), ενώ το club περιμένει το σκεπτικό της ώστε ενδεχομένως να ασκήσει έφεση για το ύψος του προστίμου. Η ουσία πάντως είναι πως δεν τέθηκε ζήτημα χειραγώγησης από τα «καναρίνια» και δεν τιμωρήθηκαν με το άρθρο 27 ή 29.


Στον πρώην γενικό αρχηγό της ομάδας επιβλήθηκε δεκαετής απαγόρευση από κάθε αθλητική δραστηριότητα (και εισόδου στα γήπεδα), όπως και πρόστιμο 40.000 ευρώ.

gazzeta.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.