Τελευταια Νεα

3 Μαρ 2022

Πέρασε με νίκη από το Αίγιο ο Ναυπακτιακός


 Σπουδαίo διπλό για την ομάδα του Ναυπακτιακού, παίρνοντας μεγάλη βαθμολογική ανάσα για την συνέχεια του πρωταθλήματος, στην έδρα του Παναιγιάλειου με σκορ 0-1 στο πλαίσιο της 21ης Αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης χρίστηκε ο Νιφορόπουλος στο 73′ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ!

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι παίκτες να δημιουργήσουν ευκαιρίες προς τις δύο εστίες και να παίζεται ένα πιο άμεσο παιχνίδι. Μοναδική καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους ήταν στο 6ο λεπτό όπου ο Γιαννόπουλος κατάφερε να βγει στην πλάτη της άμυνας και να βρεθεί σε θέση τετ α τετ με τον αντίπαλο κίπερ όμως το ψηλοκρεμαστό σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ. Στη συνέχεια προσπάθησε ο Παναιγιάλειος να πάρει τις πρωτοβουλίες χωρίς ωστόσο να μπορεί να δημιουργήσει κλασσικές ευκαιρίες στα καρέ του Μένιου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία πολύ καλή ευκαιρία των γηπεδούχων, με τον Λιάτο να αναλαμβάνει να εκτελέσει απευθείας το φάουλ με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ. Με την είσοδο των Ρουμπάτο και Εσκουρέδο η ομάδα της Ναυπάκτου κατάφερε να γίνει πιο επιθετική όμως ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν βοηθούσε στην τελική προσπάθεια. Το νικητήριο τέρμα ήρθε στο 73′ όταν οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν κόρνερ. Ο Νιφορόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά λόγω του ευνοϊκού αέρα και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Στα εναπομείναντα λεπτά ο Ναυπακτιακός αμύνθηκε με αποτελεσματικότητα και κράτησε εύκολα το υπέρ του προβάδισμα μέχρι την λήξη της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιγιάλειος: Βίλλιος, Κουρτελέσης, Χατζηαντωνίου, Καστάν, Μακρίδης, Γκασίδης, Λιάτος(77′ Χουχούνης), Τοκάμ, Καρακούτης, Ψωμαράς, Σκούτας(81′ Ροδόπουλος)

Ναυπακτιακός Αστέρας: Μένιος, Μπατσής, Κοντογιάννης, Ναουμίδης, Αργυρόπουλος, Μαχαίρας(45′ Ρουμπάτος), Καψάσκης(81′ Λίτσος), Κατσογιάννης, Βουκομάνοβιτς(60′ Εσκουρέδο), Γιαννόπουλος, Νιφορόπουλος

πηγή: nafpaktianews.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.