Τελευταια Νεα

9 Φεβ 2022

Με απουσίες ο Παναιτωλικός με Ολυμπιακό για το κύπελλο


Χωρίς πέντε σημαντικούς ποδοσφαιριστές θα αντιμετωπίσει ο Παναιτωλικός το βράδυ της Τετάρτης (09/02) τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αυριανής (09/02, 18:00) εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, στη ρεβάνς του 2-1 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο τεχνικός των «κανιρινιών», Γιάννης Αναστασίου, ανακοίνωσε την 20μελής αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα.

Από τη λίστα απουσιάζουν τα ονόματα των Ντίας, Κορνέλιους, Βέργου, Αποστολάκη και Μελίσσα, ενώ εκτός παραμένουν και οι μακροχρόνια τραυματίες, Βαρόνε και Λιάβα.

Στόχος της ομάδας του Αγρινίου δεν είναι άλλος από το να υπερασπιστεί το υπέρ της αποτέλεσμα και να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

Η αποστολή του Παναιτωλικού: Χουχούμης, Αντούνες, Βργκοτς, Καρέλης, Λούι, Μπαρμπόσα, Ντουάρτε, Λάρσον, Μάρτενσον, Μπελεβώνης, Φλόρες, Περέιρα, Νταγκό, Μόρσεϊ, Παρδαλός, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Μπακαδήμας, Μαλής, Ανέστης.

sport-fm.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.