Τελευταια Νεα

3 Φεβ 2022

Αναστασίου: Όταν ξεκινάς στο 4λεπτο και είσαι πίσω 2-0 στο Καραϊσκάκη είναι δύσκολο


Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου, δήλωσε μετά την ήττα (3-1) της ομάδας του από τον Ολυμπιακό πως οι παίκτες του έκαναν παιδαριώδη λάθη στην άμυνα.

Ο Γιάννης Αναστασίου υποστήριξε μετά την ήττα (3-1) του Παναιτωλικού από τον Ολυμπιακό:

«Όταν ξεκινάς στο 4λεπτο και είσαι πίσω 2-0 στο Καραϊσκάκη είναι δύσκολο. Τονίσαμε πριν το παιχνίδι ότι έπρεπε να προσέχουμε σε κάθε σουτ γιατί το γήπεδο ήταν γλιστερό και επικίνδυνο. Δεν είχαμε καθόλου αντίδραση, αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Μετά πατήσαμε καλύτερα, είχαμε ευκαιρίες και η πιο κρίσιμη ήταν αυτή του Καρέλη, αν γινόταν το 2-2 θα βλέπαμε άλλο ματς. Όμως αυτή είναι η διαφορά, ο Ολυμπιακός κάνεις ένα λάθος και σε τιμωρεί, εμείς χρειαζόμαστε πολλές ευκαιρίες για να βάλουμε γκολ. Έπρεπε να τολμήσουμε περισσότερο. Κάνουμε παιδαριώδη λάθη στην άμυνα, κάνουμε δώρο στους αντιπάλους.

Ενώ δουλεύουμε σε πράγματα, όταν έρχεται η πράξη επανερχόμαστε στα βασικά, θέλουμε πολλή δουλειά. Έχουμε μία φιλοσοφία, όταν έχουμε την μπάλα να παίζουμε ποδόσφαιρο και να δημιουργούμε, εκεί είμαστε καλοί αλλά πρέπει να κάνουμε σωστά το αμυντικό κομμάτι, στην άμυνα θα γίνει πάντα ένα αμυντικό λάθος από διαφορετικό παίκτη και θα το πληρώσουμε. Αυτό είπα και στα αποδυτήρια, αδικούμε τους εαυτούς μας και ειδικά απέναντι σε top ομάδες θα το πληρώσουμε αυτό. Μαθαίνουμε και συνεχίζουμε»

gazzeta.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.