Τελευταια Νεα

26 Φεβ 2022

Νίκη της Παναχαϊκής στη Ναύπακτο....1-0 τον Αστέρα


Στον εξ' αναβολής αγώνα του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής η Παναχαϊκή πέρασε με νίκη από τη Ναύπακτο επικρατώντας με 1-0 του τοπικού Ναυπακτιακού Αστέτα.

Το γκολ του Αλεξόπουλο ήταν αρκετό για την Παναχαϊκή ώστε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από τη Ναύπακτο, επικρατώντας του τοπικού Αστέρα με 0-1, στον εξ αναβολής αγώνα της 20ής αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι «κοκκινόμαυροι» αποσπάστηκαν με +5 από τη 2η θέση και επί της ουσίας έκαναν το πιο αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης, διορθώνοντας τη «γκέλα» της Αγυιάς.

Mόλις στο 16ο λεπτό ο Γιάννης Μπουρλάκης βρήκε το Βαγγέλη Αλεξόπουλο και αυτός με σουτ από κοντά έκανε το 0-1. Στο 42΄ κόρνερ του Μπουρλάκη, ο Τσακμάκης από κοντά αστόχησε να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα της Πάτρας.  

Δύο λεπτά αργότερα γυριστή κεφαλιά του Λίτσου μέσα στην περιοχή, μετά από εκτέλεση φάουλ,  αλλά «σωτήρια» ο Τσακμάκης έδιωξε επάνω στη γραμμή. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων  Καρακλάιτς και Κέρι έκαναν ωραίο συνδιασμό, ο δεύτερος σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα βρήκε το δοκάρι του τερματοφύλακα Μένιου.

Στο δεύτερο ημίχρονο στο 49΄ σουτ του Λιποράτσε η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ. Στο 65ο λεπτό φάουλ του Νιφορόπουλου, κεφαλιά του Μαχαίρα, αλλά η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Κολοβούρη. Στο 89΄οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον Καψάσκη, αλλά το τελικό αποτέλεσμα δεν άλλαξε.

Συνθέσεις:

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ι. Nταλακούρας):Μένιος, Αργυρόπουλος (79΄Πατρώνης), Μπάτσης, Ναουμίδης, Λίτσος (63΄Καζανάς), Μαχαίρας, Κοντογιάννης, Γιαννόπουλος, Βουκομάνοβιτς, Σαμπατάκος (63΄Καψάσκης), Νιφορόπουλος.

liganews.gr

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Λιποράσε, Τσακμάκης, Σμίλτος, Στεργίδης, Κωνσταντακόπουλος, Τεγούσης, Μπουρλάκης, Καρακλάιτς (74΄Χαντί), Κέρι (83΄Κυβελίδης), Αλεξόπουλος (92΄ Γούλας).

liganews.gr


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.