Τελευταια Νεα

18 Ιαν 2022

Παναιτωλικός: Τα εισιτήρια με Ολυμπιακό

 


Στον αγώνα της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας, ισχύουν οι περιορισμοί που έχει ανακοινώσει η πολιτεία για την παρουσία φιλάθλων στο γήπεδο (10% της χωρητικότητας).

Δυστυχώς με την εφαρμογή της απόφασης αποκλείεται μεγάλος αριθμός φιλάθλων που επιθυμεί να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας μας. Οφείλουμε να δώσουμε τη δυνατότητα έστω και σ’ αυτό τον μικρό αριθμό (636 εισιτήρια) σε σχέση με τις πραγματικές ανάγκες να εισέλθουν στο γήπεδο.

Μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας (οι κάρτες τους δεν ισχύουν στους αγώνες αυτής της φάσης του κυπέλλου) μέσω viva.gr, χρησιμοποιώντας τον ΑΜΚΑ τους και επιλέγοντας κάποια από τις ελεύθερες θέσεις, που θα κατανεμηθούν αναλογικά και τυχαία ανά θύρα από το σύστημα.

Η τιμή τους καθορίζεται στα 15 ευρώ για τη μεγάλη κερκίδα και 10 ευρώ για τη μικρή κερκίδα και το πέταλο.

Η πλατφόρμα θα ανοίξει στις 12.00 το μεσημέρι της Τρίτης 18 Ιανουαρίου έως και την εξάντληση των 636 εισιτηρίων που θα είναι διαθέσιμα και αντιστοιχούν στο 10% των συνολικών θέσεων.

Για την προσέλευση στο γήπεδο απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ και θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα από το υγειονομικό πρωτόκολλο μέτρα.

 

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.