Τελευταια Νεα

6 Δεκ 2021

Σημαντική νίκη


Ο Αίας πήρε μια ακόμα πολύ σημαντική νίκη επικρατώντας στη Γαστούνη με 2-0 επί της Αναγέννησης Άρτας για την 9η αγωνιστική και παρέμεινε ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα του πολύ δύσκολου φετινού πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής στον 4ο Όμιλο (από τον οποίο υπενθυμίζεται πως υποβιβάζονται συνολικά έξι ομάδες).

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν καλύτερα στο ματς με υπεροχή στο πρώτο εικοσάλεπτο, ενώ είχαν στο 4′ πλασέ του Σταθάτου από διαγώνια θέση που έδιωξε ο Μπακόλας και στο 7′ σουτ του Σταθάτου, λίγο άουτ.

Ακολούθως, αν κι οι παίκτες του Αίαντα δε συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, και απειλήθηκαν από καλή στιγμή της Αναγέννησης στο 21′ που ανακόπηκε από τους αμυνόμενους την τελευταία στιγμή προ της εστίας, πήραν όμως και το προβάδισμα στο σκορ στο 35′ όταν από μπαλιά του Δούλου, ο Σταθάτος πέρασε και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν στο 37′ πλασέ του Παπακίτσου που πέρασε άουτ και στο 43′ σουτ του Μπότσαρη όχι πολύ δυνατό και ο Λαδάς με καλή τοποθέτηση απέκρουσε

Στην επανάληψη, στο 48′ από ατομική προσπάθεια και πάσα του Βράπι στον Ντελγκάδο, αυτός έκανε πλασέ από ιδανική θέση άουτ.

Στο 54′ από σέντρα του Μπότσαρη, μονοκόμματο αριστερό βολέ του Ντε Μόρα πέρασε άουτ, ενώ στο 61′ από φάουλ του Παπαρούνη, κεφαλιά του Μπότσαρη, απέκρουσε ο Λαδάς.

Στο 70′ πέναλτι για την Αναγέννηση για χέρι αμυντικού, το εκτέλεσε ο Παπαρούνης και απέκρουσε ο Λαδάς!

το 74′ από σέντρα του Κατελούζου, μόνος ο Ριτσούλι έκανε πλασέ που απέκρουσε ο Μπακόλας.

Στο 76′ σουτ του Δημητρέλλου, μπλόκαρε ο Λαδάς, και τελικά ο Αίας βρήκε και δεύτερο γκολ όταν στο 90′ ο Τσακοπιάκος έκλεψε τη μπάλα, ο Δούλος κέρδισε την κόντρα, βγήκε τετ-α-τετ και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Αίας: Λαδάς, Στανής (81′ Μπουρδέκας), Κατελούζος, Βατσής, Ρίλντι, Δούλος, Τσακοπιάκος, Ντελγκάδο (81′ Ρούνης), Καράμπελας (71′ Παπαχριστόπουλος), Βράπι, Σταθάτος (71′ Ριτσούλι – 90+2′ Μαργαρίτης)

Αναγέννηση Άρτας: Μπακόλας, Τσέλα, Κωστάκης (71′ Μπόκος), Τσιλιγιάννης, Παπαρούνης, Γούλας, Ντε Μόρα (71′ Παπακίτσος), Μανιώτης, Α. Παπακίτσος (57′ Δημητρέλλος), Σκανδάλης (81′ Σχισμένος), Μπότσαρης

https://www.iliaoikonomia.gr/

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.