Τελευταια Νεα

8 Δεκ 2021

Μοναδικό ζητούμενο η νίκη με Ναυπακτιακό


Με την πλάτη στον τοίχο παίζει σήμερα το απόγευμα η ομάδα του Εθνικού Σκουλικάδου στο γήπεδο του Μαχαιράδου με αντίπαλο την ομάδα του Ναυπακτιακού Αστέρα για το εξ΄ αναβολής παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής του 4ου ομίλου. Οι νησιώτες με 7 βαθμούς στον σχετικό πίνακα βρίσκονται στην τελευταία θέση.

Μια ομολογουμένως δύσκολη κατάσταση και θέλουν πάση θυσία να κερδίσουν έτσι ώστε να μπορέσουν να πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα και να βρεθούν τουλάχιστον στην κορυφή του γκρουπ εκείνων των ομάδων που μάχονται για την παραμονή τους. Μετά την ήττα από την Παναχαϊκή, οι ¨Κυανόλευκοι” δεν έχουν άλλο δρόμο να βαδίσουν πλην αυτού της νίκης με Ναυπακτιακό.

Φυσικά ο δρόμος αυτός είναι δύσκολος καθώς η αντίπαλος ομάδα διαθέτει ένα ποιοτικό ρόστερ με παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες και όπως είναι φυσικό, ο Αστέρας να θέλει και αυτός τη νίκη με δεδομένο ότι έχει μείνει αρκετά πίσω στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός της ζακυνθινής ομάδας, προσπαθεί να ανασυντάξει της δυνάμεις της ομάδας μετά την βαριά ήττα από την Παναχαϊκή.

Η σύντομη προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες στο γήπεδο του Μαχαράδου. Η ευχάριστη είδηση είναι ότι επιστρέφει ο Στέλιος Λίβερης ο οποίος εξέτισε την ποινή των κίτρινων καρτών που είχε και έτσι θα βοηθήσει και αυτός στη μεγάλη προσπάθεια.

Το παιχνίδι έχει ώρα έναρξης τις 15.00 στο γήπεδο του Μαχαιράδου. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Νίκος Χρονάς από την Αχαΐα με βοηθούς τους Άγγελο Καρρά και Σωτηρη Δρίβηλα από τον ίδιο σύνδεσμο.

https://ioniansports.gr/

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.