Τελευταια Νεα

15 Δεκ 2021

Παναιτωλικός: Εισιτήρια του αγώνα με Ατρόμητο


Ανακοίνωση Παναιτωλικού για τα εισιτήρια με Ατρόμητο

Καλούμε τους φιλάθλους να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας μας και να την υποστηρίξουν στον αγώνα με τον Ατρόμητο το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021 (ώρα έναρξης 19.30). Για μεγαλύτερη προσέλευση παραμένει μειωμένη η τιμή (12 ευρώ) σε όλη τη μεγάλη κερκίδα, ενώ μειώνεται στα 5 ευρώ η τιμή των εισιτηρίων στη μικρή κερκίδα και το πέταλο. Στη Θύρα 3 θα φιλοξενηθούν ξανά δωρεάν μαθητές Ακαδημιών ποδοσφαίρου και μαθητές Σχολείων.

Όσοι είχαν αγοράσει εισιτήριο στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης ή στον αγώνα με τον Ιωνικό, μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο και για τον αγώνα με τον Ατρόμητο ηλεκτρονικά από το viva.gr.

Όσοι δεν παρακολούθησαν τους προηγούμενους αγώνες, μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 11.00 έως τις 16.00, προσκομίζοντας Αστυνομική Ταυτότητα και ΑΜΚΑ.

Την ημέρα του αγώνα δεν θα λειτουργήσουν τα γραφεία για έκδοση εισιτηρίων.

Σύμφωνα με τα ισχύοντα, δεν επιτρέπεται η παρουσία φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας.

Αναλυτικά οι τιμές ανά θύρα έχουν ως εξής:

ΜΕΓΑΛΗ ΚΕΡΚΙΔΑ

Θύρα 1: 12 ευρώ

Θύρα 2: 12 ευρώ

ΜΙΚΡΗ ΚΕΡΚΙΔΑ

Θύρα 4Α: 5 ευρώ

Θύρα 4:  5 ευρώ

ΠΕΤΑΛΟ

Θύρα 6: 5 ευρώ

Θύρα 7: 5 ευρώ

Για την είσοδο στο γήπεδο ο κάτοχος του εισιτηρίου ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ πρέπει να έχει μαζί του:

  • Αστυνομική Ταυτότητα
  • Εισιτήριο
  • Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης covid-19 σε ισχύ

Κατά την προσέγγιση στο γήπεδο θα υπάρχουν οριοθετημένες διαδρομές προς τις Θύρες εισόδου, όπου θα γίνεται προέλεγχος με αποδεικτικό ταυτότητας, επίδειξη της κάρτας διαρκείας ή του απλού εισιτηρίου, του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης και τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων. Rapid test, PCR, self-test, στους ενήλικες δεν γίνονται αποδεκτά. Συνιστάται η έγκαιρη προσέλευση για την αποφυγή συνωστισμού.

Για τους ανήλικους φιλάθλους, που ανήκουν στο ηλικιακό όριο 13 – 17 ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός 72 ωρών ή rapid test εντός 48 ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα.

Για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα, ενώ υποχρεωτικά συνοδεύονται από γονέα ή κηδεμόνα.

Οι φίλαθλοι οφείλουν να περιορίσουν το χρόνο παραμονής τους σε κοινόχρηστους χώρους και να κατευθύνονται άμεσα προς τη θέση τους. Καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας τους στο γήπεδο (πριν την έναρξη του αγώνα, κατά τη διάρκεια του αγώνα και στο ημίχρονο), θα πρέπει φορούν μάσκα και να κάθονται στη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο τους.

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.