Τελευταια Νεα

6 Δεκ 2021

Τρίποντο για τον ΑΟ Σκουτεράς.... 1-0 τον ΠΑΟΚ Καλυβίων


Ένα γκολ που μπήκε στην αρχή της αναμέτρησης του ΑΟ Σκουτεράς με τον ΠΑΟΚ Καλυβίων, ήταν αυτό που έκρινε τελικά το παιχνίδι και τους βαθμούς της νίκης υπέρ των γηπεδούχων.

Αμφίρροπος αγώνας ανάμεσα σε δυο πολύ καλές ομάδες, με δυνατές μονομαχίες στο ξηρό γήπεδο, με τους παίκτες της Σκουτεράς να είναι πιο αποφασιστικοί στις φάσεις, ενώ από την άλλη πλευρά οι Καλυβιώτες είχαν κλασσικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν και να πάρουν ακόμη και τη νίκη, όμως ο παράγοντας ¨τύχη¨ δεν τους ευνόησε.

Φάσεις και γκολ:

2΄ ΓΚΟΛ: Στην αρχή του παιχνιδιού (2΄) ο Κ. Τασούλης, φεύγει γρήγορα στην ¨πλάτη¨ της αντίπαλης άμυνας και με σουτ από πλάγια στέλνει την μπάλα στην κλειστή γωνία του Σαμαρά, για να καταλήξει στα δίχτυα.

10΄ Ο Ν. Ρεπετσάς σουτάρει με την μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω από την εστία.

25΄ Από εκτέλεση φάουλ του Γ. Λαθύρη από αριστερά η μπάλα φτάνει στο δεύτερο δοκάρι και ο Γ. Αναστασίου εξ΄ επαφής δεν μπορεί να σκοράρει στέλνοντας την μπάλα άουτ.

40΄ Ο Γ. Στρατόπουλος περνάει τον τερματοφύλακα και το πλασέ που επιχειρεί, διώχνει ¨σωτήρια¨ την τελευταία στιγμή ο αμυντικός πάνω στην γραμμή.

55΄ Διπλή προσπάθεια με τον Ν. Ρεπετσά, ο οποίος με ωραία προσπάθεια από δεξιά, σουτάρει και διώχνει ο τερματοφύλακας με τα πόδια, στη συνέχεια της φάσης η μπάλα έρχεται πάλι επάνω του και πλασάρει και πριν η μπάλα περάσει την γραμμή, διώχνει πάλι αμυντικός των γηπεδούχων.

Μετά το 70΄ οι παίκτες του ΑΟ Σκουτεράς προσπάθησαν να διευρύνουν τη νίκη τους και είχαν δύο καλές ευκαιρίες με αντίστοιχες προσπάθειες του νεαρού Αρμύρα, οι οποίες δεν ευοδώθηκαν.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Ασημάκης, Καραπιπέρης και Κορδολαίμης.

ΑΟ Σκουτεράς (προπονητής Γιώργος Αρμύρας)

Α. Κόκκαλης, Δ. Σαλαγιάννης, Α. Κωστόπουλος, Β. Πιστιόλης, Κ. Τασούλης (15΄ Γ. Αντωνόπουλος), Α. Καραγεώργος, Γ. Αρμύρας (90΄ Γ. Κωστής), Γ. Σταμάτης, Δ. Αρμύρας, Γ. Γιαννοκώστας (90΄ Δ. Αποστολόπουλος).

ΠΑΟΚ Καλυβίων (προπονητής Ανδρέας Κονδύλης)

Π. Σαμαράς, Χ. Πατσαούρας (88΄Ν. Τσέπας), Κ. Αλεξόπουλος, Ι. Τίττης (80΄Δ. Ι. Αναστασίου), Γ. Αναστασίου, Χ. Ζαχαράτος, Ν. Ρεπετσάς, Αθ. Μπελεβώνης (32΄ Ι. Στρατόπουλος) Ν. Καρασάββας, Γ. Λαθύρης, Δ. Αναστασίου (32΄ Χ. Κονδύλης).


https://kalyvia.gr/

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.