Τελευταια Νεα

4 Νοε 2021

Πήρε το τρίποντο ο Ναυπακτιακός


Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής στο φετινό πρωτάθλημα σημείωσε ο Ναυπακτιακός Αστέρας (με σκορ 3-0 τον Αία Γαστούνης) που έδειξε το καλύτερο πρόσωπο από όλα τα επίσημα παιχνίδια που έχει παίξει.  

Η ομάδα του Γιάννη Νταλακούρα αν και σε κάποιες φάσεις των φιλοξενούμενων καρδιοχτύπησε καθώς η ομάδα του κ. Γαβριλόπουλου είχε δύο δοκάρια κατάφερε στην πρώτη του καλή στιγμή στο παιχνίδι με τον εκπληκτικό Χρήστο Μπατσή που έχει εντυπωσιάσει με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και ο οποίος σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ βάζοντας την ομάδα του σε θέση οδηγού και συγχρόνως διώχνοντας το άγχος .

Το 2-0 ήρθε λίγο αργότερα με τον νεοαποκτηθέντα Μενσά που βρίσκει ρυθμό και δείχνει κι αυτός πόσο μπορεί να βοηθήσει την ομάδα της Ναυπάκτου. Ο Ναυπακτιακός παρά το άτυχο ξεκίνημα με δύο αναγκαστικές αλλαγές Μπλέτσα και Μαχαίρα δεν πτοήθηκε και κατάφερε με τον Ρουμπάτο στο 47′ να πετύχει ακόμη ένα τέρμα και να κάνει το 3-0 καθαρίζοντας το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Αξίζει να αναφέρουμε πως και η παρουσία του κόσμου ζέστανε την ατμόσφαιρα και βοήθησε τους παίκτες της ομάδας να φτάσουν στη πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Τώρα ο Ναυπακτιακός αντιμετωπίζει στηN Πάτρα τον Διαγόρα Βραχναίκων .

Ναυπακτιακός  (i. Νταλακούρας): Σίμος , Αργυρόπουλος , Γιαννόπουλος , Χριστόπουλος , Μπατσής, Μαχαίρας (13’ Κοντογιάννης), Παλαιοπάνος (72’ Σταθόπουλος), Μενσά (72’ Ναουμίδης), Καψάσκης, Νιφορόπουλος, Μπλέτσας (32’ Ρουμπάτος).

Αίαντας Γαστούνης  (Γαβριλόπουλος): Λαδάς, Μπουρδέκας, Κατελούζος (46’ Σταθατος), Ριλντι, Βράπι (82’ Ντρέου), Τσακοπιάκος, Δούλος (82’ Παπαχριστόπουλος),Βράλι, Καράμπελας (39 ’Ρούνης), Ντελκάδο (73’ Στάνης)

nafpaktianews.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.