Τελευταια Νεα

5 Νοε 2021

Εχασε και έμπλεξε


Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στην Τούμπα με 2-1 από από την Κοπεγχάγη για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League και… έμπλεξε ενόψει συνέχειας, καθώς έχει 7 βαθμούς στον όμιλο και παίζει τελικό πρόκρισης την επόμενη αγωνιστική απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να προηγήθηκε από νωρίς κόντρα στην Κοπεγχάγη, αλλά οι Δανοί έκαναν την ανατροπή και πήραν τη νίκη με 2-1 στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική του Europa Conference League.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι, καθώς ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα μόλις στο 8′. Ο Σφιντέρσκι βρήκε στη μικρή περιοχή τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος σε κενό τέρμα σημείωσε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην επίθεση, με τον Ντικς να βρίσκει τον Άνκερσεν στα δεξιά της περιοχής κι αυτός με πλασέ πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Πασχαλάκη για το 1-1 στο 34′.

Στο δεύτερο μέρος, η Κοπεγχάγη γύρισε την κατάσταση, καθώς στο 50′ ο Πιελ σκόραρε για το 2-1, κάνοντας την ανατροπή.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Κρέσπο (62’Τέιλορ), Βιεϊρίνια, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σβαμπ (86’Μουργκ), Κούρτιτς, Ελ Καντουρί,  Α. Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ (86’Κούτσιας), Σφιντέρσκι (71’Άκπομ).

Κοπεγχάγη: Τζόνσον, Μπόιλεσεν, Άνκερσεν (74’Γκάμπριελσεν), Κοτσολάβα, Κρίστιανσεν, Ντάικς, Στάγκε, Λεράγκερ, Μπίελ (86’Μπάλντουρσον), Βιντ (86’Χόιλουντ), Μπέβινγκ (62’Μπέργκμαν).

Τα αποτελέσματα του 6ου ομίλου

ΠΑΟΚ – Κοπεγχάγη 1-2
Λίνκολν – Σλόβαν Μπρατισλάβας 1-4

Η Βαθμολογία

1.Κοπεγχάγη 9
2.Σλόβαν Μπρατισλάβας 7
3.ΠΑΟΚ 7
4.Λίνκολν 0

Η επόμενη αγωνιστική

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου

Σλόβαν Μπρατισλάβας – ΠΑΟΚ
Λίνκολν – Κοπεγχάγη

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.