Τελευταια Νεα

4 Νοε 2021

Ηττα για Παναγρινιακό στην Αρτα από την Αναγέννηση


Σε ένα σφιχτό και δυνατό ματς, η Αναγέννηση Αρτας επικράτησε δύσκολα του Παναγρινιακού, με 1-0.

Δύσκολη και σημαντική νίκη πήρε η Αναγέννηση, σε ένα πολύ σφιχτό και δυνατό ματς, κόντρα στον Παναγρινιακό  που δεν είχε καμία σχέση με το φιλικό ματς των δύο ομάδων, που η "Α" είχε επικρατήσει εύκολα. 


Η αρτινή ομάδα ήταν συγκροτημένη, δε δέχτηκε φάσεις σε ροή αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν ουσιαστικά μόνο από στημένες φάσεις, και πήρε ένα πολύ σημαντικό ροζ φύλλο, που της εξασφαλίζει ηρεμία, για να προετοιμαστεί για το κυριακάτικο ματς με τον Εθνικό Σκουλικάδου, ένα ακόμη βατό παιχνίδι, το τρίτο στη σειρά στην έδρα της ομάδας της πόλης μας (είχε μεσολαβήσει ρεπό). Στο πρώτο τέταρτο οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο, χωρίς όμως να καταφέρουν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Μπακόλα. 

Η Αναγέννηση από τη μεριά της, αν και δεν είχε φανεί, κατάφερε στην κόντρα επίθεση να ανοίξει το σκορ, όταν στο 16ο λεπτό, ο Μπότσαρης έφυγε ταχύτατα μπροστά, έκανε το δυνατό γύρισμα στην περιοχή, και ο Αδομπισάτ, στην προσπάθειά του να διώξει, την έστειλε στα δίχτυα του Μπαλάφα, γράφοντας το 0-1, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Το γκολ αυτό βοήθησε την Αναγέννηση να ισορροπήσει το παιχνίδι και να πάρει μέτρα, έχοντας σωστή αμυντική λειτουργία. 

Στο 27ο λεπτό, ο Μπότσαρης σούταρε δυνατά, όμως ο Μπαλάφας μπλόκαρε σταθερά, ενώ στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους, στο 40ο λεπτό, ο Αναστασιάδης ελευθερώθηκε ωραία και σούταρε, όμως η προσπάθειά του κόντραρε και έφυγε κόρνερ. 

Οι φιλοξενούμενοι πέραν κάποιων ημιτελών προσπαθειών δεν κατάφεραν να φτιάξουν κάποια αξιόλογη φάση, με το γήπεδο πάντως, που δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση, να μην είναι αρωγός των προσπαθειών των παικτών των δύο ομάδων.

Στην επανάληψη, η Αναγέννηση μπήκε δυνατά και μόλις στο 1ο λεπτό, ο Μπαλάφας σταμάτησε με τα πόδια, δυνατό σουτ του Ντε Μόρα. Στο 49ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη τους απειλητική επίσκεψη στην εστία του Μπακόλα, που όμως διπλή προσπάθεια κατάφερε να μπλοκάρει την εκτέλεση φάουλ του Γκόλια. 

Στο 56ο λεπτό, από σέντρα του Μπόκου, ο Μπότσαρης κοντρόλαρε και σούταρε δυνατά, όμως η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ. Η "Α" απείλησε ξανά στο 70ο λεπτό, με τον Μπότσαρη να σεντράρει, το νεοεισελθέντα Δημητρέλλο να πιάνει την κεφαλιά, όμως την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Στο 75ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για γκολ τους, που ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ στην κόντρα επίθεση, ο Ντε Μόρα σούταρε άστοχα. 

Ένα λεπτό αργότερα, ο Δημητρέλλος κόπηκε τελευταία στιγμή πριν εκτελέσει, ενώ στο 80', ο Παναγρινιακός έμεινε με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Σωτηρόπουλου. Τρία λεπτά μετά, στο 83', επήλθε αριθμητική ισορροπία με τον Μπότσαρη να αποβάλλεται.

 Στο 85ο λεπτό, ο Γκόλιας εκτέλεσε νέο φάουλ απευθείας, όμως ο Μπακόλας, με δύσκολη επέμβαση αυτή τη φορά, κράτησε την Αναγέννηση μπροστά στο σκορ. Η είσοδος του Τσιλιγιάννη έδεσε την αμυντική γραμμή της Αναγέννησης, που κράτησε στα τελευταία λεπτά το υπέρ της σκορ, και πήρε το πρώτο της τρίποντο στη σεζόν. 

Γκολ : Αδομπισάτ 16' (αυτ.)

Κόκκινες : Μπότσαρης / Σωτηρόπουλος

Διαιτητής:  Χουλιάρας (Πρέβεζας/Λευκάδας)  Βοηθοί: Κέφης (Πρέβεζας/Λευκάδας) - Νάστος (Πρέβεζας/Λευκάδας)

Αναγέννηση Άρτας (Νταλάκας) : Μπακόλας, Μπόκος (61' Κωστάκης), Τσελά, Μυσιούδης, Παπαρούνης, Γούλας, Ντε Μόρα (86' Τσιλιγιάννης), Μανιώτης, Παπαδόπουλος (61' Δημητρέλλος), Αναστασιάδης (70' Σκανδάλης), Μπότσαρης

Παναγρινιακός (Ξανθόπουλος) : Μπαλάφας, Καλοκαίρης, Γκόλιας, Φραγκούλης, Σωτηρόπουλος, Καντανης, Ντούλας (46' Βασιλογιαννης), Αγρογιάννης, Τσακνής (60' Παναγιωτόπουλος Κ.), Μήλιος, Αδομπισάτ (46' Κούσης)

artagoal.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.