Τελευταια Νεα

10 Νοε 2021

Νοσοκομείο ο Παναιτωλικός


Ο Μπαρμπόσα επέστρεψε μεν, όμως οι Ντίας, Μεντόσα, Βργκοτς, Αντούνες αναμένεται να μείνουν και τον Νοέμβριο εκτός δράσης. 

«Νοσοκομείο» είναι από την αρχή της σεζόν ο Παναιτωλικός και οι πολλές απουσίες που ταλαιπωρούν τα «καναρίνια» τους έχουν στοιχίσει σε βαθμολογικό επίπεδο. Πλέον σταδιακά αρχίζουν να μετρούν επιστροφές και ήδη η αρχή έγινε με τους ΧουχούμηΠερέιρα, ενώ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης θα επιστρέψει και ο Μπαρμπόσα. Αυτό όμως δεν αναιρεί πως η κατάσταση παραμένει… δύσκολη.

Ο Ντίας που ταλαιπωρείται από κάκωση αστραγάλου και οστικό οίδημα έκανε νέες εξετάσεις και η επιστροφή του στα γήπεδα υπολογίζεται στα τέλη του Νοεμβρίου, ενώ ο Μεντόσα που υπέστη ρήξη τένοντα 2ου βαθμού στον αγώνα με την ΑΕΚ υπολογίζεται πως θα μπει σε φουλ ρυθμούς σε περίπου 15 ημέρες.

Νοκ άουτ για τον Νοέμβριο έχουν τεθεί και οι ΒργκοτςΑντούνες με οίδημα και θλάση αντίστοιχα, ενώ από προβλήματα ταλαιπωρούνται και οι ΜαλήςΜόρσεϊ και τις επόμενες ημέρες θα πάνε «συντηρητικά».

Οσο για τους πολύ μεγάλους άτυχους ΛιάβαΒαρόνε που υπέστησαν ρήξη χιαστού, ο μεν πρώτος σε περίπου 10 ημέρες θα αρχίσει ατομικό, ο δε δεύτερος θα επιστρέψει σε περίπου 5 μήνες.

gazzeta.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.