Τελευταια Νεα

2 Νοε 2021

Πήρε το τρίποντο o ΑΟ Ζευγαρακίου.. 3-0 τον ΑΕ Παλαιοπαναγιάς


Την νίκη με σκορ 3-0 πήρε ο Α.Ο. Ζευγαρακίου απέναντι στην Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου.

Οι γηπεδούχοι από τα πρώτα λεπτά του αγώνα μπήκαν πολύ δυνατά και πίεζαν τους φιλοξενούμενους, με αποτέλεσμα να χάνουν ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Η πρώτη μεγάλη φάση για τους γηπεδούχους ήταν μόλις στο 6’ όταν κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Χασαπογιάννης απέκρουσε το σουτ του Ντέμο.
Στο 10’ άνοιξαν το σκορ, όταν μετά από μακρινή μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων, ο Οικονόμου από κοντά θα σουτάρει και θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Στο 22’ έγινε το 2-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρήγα έξω από την περιοχή. Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έχασαν κι άλλες ευκαιρίες για γκολ, όμως η ανάπαυλα έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με σκορ 2-0. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν να πιέζουν για το γκολ κάνοντας κάποιες ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Κρέτση, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 75’ ο Ντέμο με κεφαλιά θα διαμορφώσει το τελικό σκορ του αγώνα. Από εκεί και πέρα δεν έγινε κάποια αξιόλογη φάση από τις δύο ομάδες. Α.Ο. Ζευγαρακίου (Σπύρος Μπούρδος): Κρέτσης, Μπουκουβάλας, Θεοδωρόπουλος Χ., Ζωγράφος (81’ Παπαδόπουλος), Ντόβας (67’ Αδάμου), Παντής, Ρήγας (76’ Κουλουκούρας), Ντέμο, Οικονόμου (76’ Γκεζέπης), Θεοδωρόπουλος Α. (76’ Μπάλλας), Ζιάκκας. Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς (Σωτήρης Λαουρδέκης): Χασαπογιάννης, Κυρίτσης (30’ Καραγιάννης – 85’ λ.τ. Ντότσικας), Ντζουμάνης, Πατογιάννης, Καραΐσκος Θ. (76’ Ντότσι), Σανιδάς, Βαβάτσικος, Γεωργακόπουλος, Καρβούνης, Γιαννόπουλος, Καραΐσκος Α.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.