Τελευταια Νεα

29 Σεπ 2021

Oδηγίες από τη ΓΕΑ για την ποδηλατοβόλτα της Τετάρτης 29/09/2021

 

Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου διοργανώνει ποδηλατοβόλτα υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου και τη στήριξη της Τροχαίας Αγρινίου την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021 .

Η διαδρομή μήκους 4,2 χιλιομέτρων  θα ξεκινήσει από την πλατεία Παναγοπούλου, μπροστά από το Παπαστράτειο Μέγαρο στις 18.00.

Όλοι μπορούν να συμμετάσχουν, χωρίς περιορισμούς και προϋποθέσεις, αρκεί να βρίσκονται με το ποδήλατό τους στον τόπο εκκίνησης λίγο νωρίτερα.

«Συμμετέχουμε σε αυτή την πανευρωπαϊκή γιορτή και δεν ξεχνάμε το προστατευτικό κράνος», σημειώνει η ΓΕΑ που για την επιτυχία της εκδήλωσης παρακαλεί να τηρηθούν οι παρακάτω οδηγίες:

  1. Η συγκέντρωση των συμμετεχόντων να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 05:45μμ.
  2. Οι συμμετέχοντες που θα λάβουν μέρος θα είναι από επτά (07) ετών και πάνω (δε συμμετέχουν παιδάκια με ποδήλατα που έχουν βοηθητικές ρόδες).
  3. Είναι υποχρεωτικό το κράνος. Όποιος δεν έχει κράνος δεν μπορεί να συμμετάσχει.
  4. Η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου είναι υπεύθυνη για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων Covid και θα πρέπει όλοι να έχουν τα πιστοποιητικά εμβολίων ή νόσησης ή self/rapid test για τον έλεγχο που θα γίνει.
  5. Θα ακολουθούνται προσεκτικά οι οδηγίες των τροχονόμων και των υπευθύνων της εκδήλωσης.
  6. Οι ποδηλάτες θα πηγαίνουν όλοι μαζί απολαμβάνοντας τη βόλτα στην πόλη.« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.