Τελευταια Νεα

19 Σεπ 2021

Φιλική ισοπαλία για Παναγρινιακό με Παναχαϊκή


Παναχαϊκή και Παναγρινιακός δεν πέτυχαν γκολ στο μεταξύ τους φιλικό (0-0), που έγινε το Σάββατο (18/9) το απόγευμα στο Emileon. 

Μόλις στο δεύτερο λεπτό ο Γκόλιας εκτέλεσε από καλό σημείο με τον Σωτηρόπουλο να πιάνει την κεφαλιά και τη μπάλα να καταλήγει άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Βασιλόγιαννης απείλησε με σουτ με τον Μπαμπούνη να μπλοκάρει.

Η πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα της Πάτρας ήρθε στο 11΄ όταν ο Χαντί κατέβασε ωραία την μπάλα, “έστρωσε” για τον Αλεξόπουλο με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με τον βοηθό, όμως να τον καταλογίζει σε αντικανονική θέση.

Στο 20ο λεπτό όμορφη ενέργεια από τον νεαρό Στασινόπουλο ο οποίος πραγματοποίησε το σουτ με την μπάλα να περνάει πάνω από την εστία του Κοντογιάννη. Στα εναπομείναντα λεπτά του πρώτου μέρους δεν άλλαξε κάτι δραματικά με τις δύο ομάδες να παραμένουν στο μηδέν.

Στο δεύτερο μέρος και πάλι η πρώτη καλή φάση άνηκε στους γηπεδούχους. Στο 53΄ ο Νούλας θα πιάσει ένα καλό σουτ και ο Μπαμπούνης θα αποκρούσει. Στο 70ο λεπτό νέα καλή προσπάθεια από τον Μύλιο η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του Κοντογιώργη, ενώ στο 83΄ο Μύλιος έκανε την σέντρα, ο Αντωνόπουλος στη πορεία της μπάλας βρήκε την μπάλα, με τον Κοντογιώργη να αποκρούει σωτήρια.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Τσοπλάκος με βοηθούς τους Βλάχο και Κουτρουμάνο.

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ (Β. Ξανθόπουλος): Κοντογιάννης, Καλοκαίρης, Γκόλιας , Παναγιωτόπουλος, Σωτηρόπουλος, Καντάνης, Μήλιος, Πατήλας, Τσάκνης, Τσοπανάς, Βασιλόγιαννης. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Κάππας, Μπαλάφας, Νούλας, Φραγκούλης, Αγρογιάννης.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ζ. Κάλαϊτζιτς): Μπαμπούνης, Μπελεζάκης, Στασινόπουλος, Σελινιωτάκης, Σμίλτος, Τεγούσης, Κωνσταντακόπουλος, Καρακλάγιτς, Στεργίδης, Χαντί, Αλεξόπουλος. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Πολίτης, Παπαχρονόπουλος, Κατσής, Λιμάτσι, Λούσκος, Κοντογιώργης, Θεοφάνης, Θανόπουλος.

πηγή: patragoal

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.