Τελευταια Νεα

12 Σεπ 2021

Ανακοίνωσε προπονητή και γυμναστή

 


Τη Δευτέρα 13-9-2021, η συνάντηση γνωριμίας με τους Παίκτες

Ύστερα από συντονισμένες Προσπάθειες και στα πλαίσια των αρχών και θέσεων που έθεσε το νέο Δ.Σ. της ΔΟΞΑΣ, ανακοινώνουμε, ότι τεχνικός της ομάδας μας για την Ποδοσφαιρική περίοδο 2021 -2022 για το πρωτάθλημα Β' ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, είναι ο Σκλαπάνης Θεόδωρος.
 
Υπήρξε ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ Καμαρούλας, ΑΟ Αγρινίου, του Τηλυκράτη Λευκάδας και ΑΟ Παπαδατών στη Δ' Εθνική, ενώ υπήρξε παίχτης και προπονητής για μια περίοδο στη ΔΟΞΑ Καινούργιου.
 
Είναι επίσημος, προπονητής, μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Προπονητών Αιτωλ/νίας. Υπήρξε προπονητής σε αρκετά σωματεία της περιοχής με επιτυχία. Οι απόψεις του και το ήθος ταυτίζονται με τους στόχου του Δ Σ. της «ΔΟΞΑΣ», για την ανόρθωση της ιστορικότερης ομάδας του νομού, που χαίρει τον σεβασμό στον φίλαθλο κόσμο της Αιτωλ/νίας. Επίσης το Δ.Σ. συμφώνησε με τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Νίκο Παπαγιάννη, με μεγάλη εμπειρία από τη θητεία του στον Παναιτωλικό για τη γενική εποπτεία εκγύμνασης όλων των ομαδικών αθλητικών τμημάτων του Ομίλου, στα πλαίσια της Συλλογικής τεχνικής Επιτροπής της ομάδας.
Η παρουσία του μας τιμά, είναι εθελοντική προσφορά στη μνήμη της μητέρας του, καταγόμενης από το Καινούργιο.

ΥΓ.:1. Καλούμε όλους τους ποδοσφαιριστές τη Δευτέρα 13-9-2021 και ώρα 6μμ να παραβρεθούν στο γήπεδο για την πρώτη γνωριμία, όπου θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα της προετοιμασίας.

ΥΓ.:2. Για το παιδικό θα ανακοινώσουμε την ημερομηνία εγγραφών και έναρξης της προετοιμασίας του για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΝΑ, ως αναγνωρισμένο σωματείο ΕΠΟ, καθώς και τον υπεύθυνο προπονητή που έχουμε ήδη αποφασίσει, πολύ σύντομα. 

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.