Τελευταια Νεα

25 Αυγ 2021

Προγραμματισμός - Έναρξη προετοιμασίας

 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

1.    Η νέα Διοίκησης του Ομίλου, στα πλαίσια των αποφάσεων της (πράξη 2η/23-8-2021) Προσκαλεί όλους τους εν ενεργεία (με δελτίο)  Ποδοσφαιριστές της «ΔΟΞΑΣ» και όσους νέους επιθυμούν να πλαισιώσουν το ανδρικό τμήμα για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Αιτωλ/νίας, που συμμετέχουμε, να προσέλθουν την Κυριακή το απόγευμα και ώρα 18:00μμ στο Γήπεδο Καινούργιου, για την πρώτη γνωριμία και ενημέρωση για την προετοιμασία της Ομάδας,  εν όψει της αγωνιστικής Περιόδου 2021-2022.

2.    Για την Ακαδημία ποδοσφαίρου (παιδικό τμήμα), που θα λειτουργήσουμε ως ΔΟΞΑ και με την συνεργασία ΠΑΕ (είμαστε σε συζητήσεις) στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας, θα υπάρξει ανακοίνωση - πρόσκλησή μας, άμεσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, για τις διαδικασίες και προϋποθέσεις που θα τηρηθούν.

3.    Το αγωνιστικό τμήμα βετεράνων αθλητών-ποδοσφαιριστών είναι στόχος μας, θα το οργανώσουμε σε συνεργασία με όλους τους ανθρώπους, που τίμησαν τη φανέλα του Ομίλου μας.

4.    Για την καλλίτερη οργάνωση και λειτουργία της ομάδας, θα υπάρξει συλλογική τεχνική επιτροπή, στα πλαίσια των αποφάσεων του Δ.Σ.

Υ.Γ.: Διεκδικούμε: Πολιτισμό – Αθλητισμό - Παιδεία & Υγεία δωρεάν για όλους με την φροντίδα της Πολιτείας

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.