Τελευταια Νεα

11 Αυγ 2021

Δόξα: Η πρόταση για τα «ΘΕΣΤΙΑ 2021»

 


Κυρία Αντιδήμαρχε 

Το νέο Δ.Σ. του Ομίλου μας, γνωρίζοντας το φορτίο της πολιτιστικής κληρονομιάς που αναλαμβάνει, προτίθεται στο άμεσο διάστημα να διοργανώσει ένα τριήμερο (3 – 4 & 5/9-2021) πολιτιστικών δράσεων με την επωνυμία «ΘΕΣΤΙΑ 2021», στη κεντρική πλατεία στο Καινούργιο. Στόχος μας είναι η ποιοτική αναβάθμιση του θεσμού, σύμφωνα με τις νέες συνθήκες και η επαναδραστηριοποίηση όλων στα κοινά, πόσο δε μάλιστα στον πολιτισμό και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. 

Μέσα σε μια δύσκολη κοινωνική, οικονομική, υγειονομική συγκυρία προτάξαμε την πολιτιστική απελευθέρωση των συγχωριανών, ευελπιστώντας στην αρωγή του Δήμου Αγρινίου, με την προσδοκία να επιτύχουμε τον επιδιωκόμενο στόχο μας, που είναι οι νέοι και εν γένει οι κάτοικοι του Καινούργιο, της μεγαλύτερης Κωμόπολης να νιώσουν ότι δεν είναι μόνοι. 

Ενδεικτικά στον παρόντα χρόνο και με τις δυσκολίες που υπάρχουν προτείνουμε:

 1. Πρώτη ημέρα: Παρασκευή 3-9-2021 ΒΡΑΔΙΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ με DJ (Μουσική – Δρώμενα) (πιθανό κόστος 200 ευρώ) 

2. Δεύτερη ημέρα, Σαββάτο 4-9-2021 : Συναυλία με το 6μελές συγκρότημα «Μουσική Σκηνή», με το Σπύρο Νικολάου και τους Συνεπιβάτες (κόστος 1.000 ευρώ, ηχητικών περίπου 300 ευρώ - σύνολο 1300 ευρώ) 

3. Τρίτη ημέρα Κυριακή 5-9-2021: Θεατρική παράσταση (πρόταση για το ΔΗΠΕΘΕ) ή κάποιο άλλο ερασιτεχνικό σχήμα. Εναλλακτικά η Φιλαρμονική θα ήταν μια καλή παρουσία για μουσική παράσταση. 

Είσοδος ελεύθερη Βοηθητικές εργασίες Δήμου (πατάρι κλπ) Προτείνουμε οι εκδηλώσεις μας να τεθούν υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου 

Παρακαλούμε, όπως το αίτημά μας τύχει της θετικής σας αντιμετώπισης. Εν αναμονή απαντήσεώς σας. 

Για την «ΔΟΞΑ» 

Ο Πρόεδρος                                                         Ο Γεν. Γραμματέας 

 Κώστας(Τάκης) Διον. Κορδάτος                    Καραθάνος Ευθ. Παντελής

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.