Τελευταια Νεα

10 Απρ 2021

PRE GAME: ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ


Αν και έμεινε στην ισοπαλία με ΟΦΗ και Λαμία, ο Βόλος είναι στην κορυφή της βαθμολογίας των Playoutκαι φιλοξενεί τον Παναιτωλικό, που δίνει μάχη για την παραμονή του και ψάχνει την πρώτη του νίκη από τότε που επικράτησε του σημερινού του αντίπαλου στο Αγρίνιο. Ίσως είναι η κρισιμότερη ώρα για να κάνει την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στη σεζόν.

Ο Βόλος
Ξεκίνησε με δύο ισοπαλίες τα  Playout και παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ο Παναιτωλικός είναι η τελευταία ομάδα που τον νίκησε.

Έκανε δύο ισοπαλίες στα  Playout, αφού δεν έχει καμία στα έξι προηγούμενα. Ωστόσο έχει τώρα 11 ισοπαλίες, τις περισσότερες από όλες τις ομάδες.

Στην έδρα του έκανε δύο νίκες στα τέσσερα τελευταία, όσες είχε συνολικά και στα 10 πρώτα. Έφερε ισοπαλία με τον ΟΦΗ, αφού δεν είχε στα πέντε προηγούμενα.

Ο Παναιτωλικός
Πήρε την ισοπαλία στη Λάρισα, που τον κράτησε στην 13η θέση, και παίζει πάλι στη Θεσσαλία. Η ήττα από τη Λαμία στο Αγρίνιο με το ευρύ 3-0 τον άφησε πάντως πολύ πίσω.

Ο Παναιτωλικός έκανε δύο νίκες στα τέσσερα τελευταία της κανονικής περιόδου για, όσα είχε σε όλο το προηγούμενο πρωτάθλημα, για να ανασάνει βαθμολογικά. Ωστόσο δεν κέρδισε τα δύο πρώτα στα Playout.

Έχει πετύχει 14 γκολ, τα λιγότερα από κάθε άλλη ομάδα. Στα 14 τελευταία παιχνίδια του δεν έχει ξεπεράσει το ένα γκολ. Μόλις δύο φορές στη σεζόν πέτυχε δύο γκολ, στις νίκες του με ΑΕΛ και ΟΦΗ εντός έδρας.

Δεν έχει κερδίσει σε 15 επίσημα εκτός έδρας παιχνίδια στη σεζόν. Τα 14 για το πρωτάθλημα. Σκόραρε στη Λάρισα, σταματώντας ένα σερί επτά αγώνων πρωταθλήματος Super League Interwetten και οκτώ επίσημων εκτός έδρας χωρίς γκολ! Το γκολ του Βέργου απέτρεψε ένα αρνητικό ρεκόρ.

Μεταξύ τους

Όταν έπαιζαν για πρώτη φορά στις 9 Νοεμβρίου 2019 στο Πανθεσσαλικό, ο Βόλος πετύχαινε την πρώτη νίκη με ανατροπή στην ιστορία του στη Super League. Στη συνέχεια δεν κέρδισε τα τέσσερα επόμενα.

Ο Παναιτωλικός είναι αήττητος στα τέσσερα τελευταία, με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Το φετινό παιχνίδι της κανονικής διάρκειας στο Βόλο ήταν 0-0, αφού ο Μελίσσας απέκρουσε πέναλτι του Ουάρντα.

Η ιστορία
Νίκες Βόλου: 1
Ισοπαλίες: 2
Νίκες Παναιτωλικού: 2
Με γηπεδούχο το Βόλο

Νίκες Βόλου: 1
Ισοπαλίες: 1
Νίκες Παναιτωλικού: 0

Στην κανονική περίοδο
13.12.2020: Βόλος – Παναιτωλικός 0-0
(Στο 28’ 2η κίτρινη Τζανακάκης. Στο 60’ ο Μελίσσας απέκρουσε πέναλτι του Ουάρντα)
07.03.2021: Παναιτωλικός – Βόλος 1-0
(75’ σουτ Αριγίμπι)



« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.