Τελευταια Νεα

6 Φεβ 2021

PRE GAME: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ


Με τις ελπίδες του για την έκτη θέση να είναι περιορισμένες, αφού απέχει οκτώ βαθμούς, ο Ατρόμητος θέλει τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, επαναλαμβάνοντας το σπουδαίο αποτέλεσμα του πρώτου γύρου. Για να το κάνει όμως αυτό θα πρέπει να γίνει η πρώτη ομάδα που θα του βάλει γκολ μέσα στο 2021. Οι «πράσινοι» είναι όλο και πιο κοντά στην εξασφάλιση της θέση τους στα πλέι οφ, αλλά πλέον βλέπουν και ψηλότερα, καθώς έχουν πλησιάσει την τετράδα.

Ο Ατρόμητος Αθηνών
Έπαιξε με αντίπαλο τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα στα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια. Κατάφερε να πετύχει στο τελευταίο του πρωταθλήματος την πρώτη του νίκη εκτός έδρας από τις 7 Νοεμβρίου, αλλά τρεις μέρες αργότερα έχασε στην έδρα του από την ομάδα της Ηπείρου και αποκλείστηκε. Αυτό κόστισε στη θέση του Νταμίρ Κάναντι, που απομακρύνθηκε από τον πάγκο.

Ο Ατρόμητος έχει κερδίσει εννέα βαθμούς σε παιχνίδια που βρέθηκε πίσω στο σκορ, τους περισσότερους μαζί με τον ΠΑΟΚ. Έχει επτά ήττες, με τις έξι να μην σκοράρει. Σκόραρε μόνο με την ΑΕΚ και σε αυτή στο τέλος του αγώνα με πέναλτι.

Στην έδρα του ήταν αήττητος για πέντε παιχνίδια, πριν χάσει από τον Ολυμπιακό και το ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο.

Ο Παναθηναϊκός
Έμεινε στο 0-0 με τη Λαμία στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και το εντυπωσιακό σερί σταμάτησε στις πέντε νίκες, για να μείνει τέσσερις βαθμούς από την τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει δεχτεί γκολ μέσα στο 2021. Δεν έχει δεχτεί στα επτά τελευταία, και φυσικά είναι αήττητος, ενώ μέχρι το τέλος του 2020 δεν είχε καταφέρει ως τώρα να κρατήσει το «μηδέν» ούτε σε δύο διαδοχικά παιχνίδια!
Κράτησε την εστία του ανέπαφη για επτά παιχνίδια μετά από 16 χρόνια. Από το Φεβρουάριο ως τον Απρίλιο του 2005, είχε κρατήσει το «μηδέν» για επτά ματς.

Στο Βόλο πέτυχε την τρίτη του διαδοχική νίκη εκτός έδρας, που είχε να κάνει σε διαδοχικά παιχνίδια μέσα σε μια σεζόν εδώ και πέντε χρόνια. Είχε κερδίσει τέσσερα τέτοια εποχή το 2016.

Μεταξύ τους
Ο Ατρόμητος νίκησε το Νοέμβριο στο «Σπύρος Λούης», γκολ λίγο πριν το τέλος του αγώνα. Ήταν το πρώτο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου με τη φανέλα του Ατρομήτου, και η πρώτη ήττα του Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο του Παναθηναϊκού.
Τα έξι τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες, έχουν νικητή και ο χαμένος δεν σκοράρει. Τέσσερις νίκες έχει ο Παναθηναϊκός και δύο ο Ατρόμητος.
Στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός έχει τρεις νίκες στα πέντε τελευταία, αφού δεν είχε νίκη στα τέσσερα αμέσως προηγούμενα.

Η ιστορία
Νίκες Ατρομήτου: 7
Ισοπαλίες: 10
Νίκες Παναθηναϊκού: 28
Με γηπεδούχο τον Ατρόμητο
Νίκες Ατρομήτου: 4
Ισοπαλίες: 6
Νίκες Παναθηναϊκού: 12

Στον πρώτο γύρο
07.11.2020: Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 0-1
(88’ κεφαλιά Χριστοδουλόπουλος)
Πέρσι
20.10.2019: Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 0-1
(43’ σουτ Χατζηγιοβάνης)



« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.