Τελευταια Νεα

13 Φεβ 2021

PRE GAME: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ



Ο Αστέρας Τρίπολης με τον αέρα των έξι νικών σε ισάριθμα παιχνίδια, στοχεύει σε μια ακόμα, που μπορεί να τον βάλει κα μαθηματικά στην εξάδα.

Ωστόσο βρίσκει απέναντί του τη Λαμία, που παλεύει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις και πρόσφατα έχει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ο Αστέρας Τρίπολης

Μια ανάσα από την παρουσία του και μαθηματικά στα πλέι οφ βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης, αλλά και μόλις τέσσερις βαθμούς από την πρώτη τετράδα. Το σερί των έξι νικών, εκτός από το ότι είναι ρεκόρ του, τον «εκτόξευσε» βαθμολογικά.

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει κερδίσει και τα έξι τελευταία παιχνίδια για το πρωτάθλημα, δημιουργώντας νέο ρεκόρ στην ιστορία του στη Super League. Το προηγούμενο ήταν πέντε νίκες και είχε επιτευχθεί στο διάστημα Φεβρουάριος – Μάρτιος 2013.

Μάζεψε 18 βαθμούς με τις έξι νίκες του, όσους είχε συνολικά στα πρώτα 15 της σεζόν!

Έχει χάσει μόνο ένα από τα 11 τελευταία, αυτό με τον Ολυμπιακό. Και οι πέντε ήττες του είναι από τις ομάδες που είναι στην πρώτη τετράδα. Δύο από τον Ολυμπιακό και από μια από Άρη, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Η εξαιρετική συγκομιδή των 20 βαθμών στην έδρα του, σε συνδυασμό και με τις εκτός έδρας επιτυχίες, τον έχουν φέρει σε πλεονεκτική θέση.

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει κερδίσει τα τρία τελευταία παιχνίδια του, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 4-0.


Η Λαμία
Δεν έπαιξε την περασμένη εβδομάδα με την ΑΕΛ και έχει τώρα τρία παιχνίδια λιγότερα από τις περισσότερες ομάδες. Κάνει εντυπωσιακή πορεία στις τελευταίες αγωνιστικές, ενώ έχασε την Τετάρτη στο πρώτο ματς του Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 5-2.  

Η Λαμία δεν έχει ήττα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, ενώ είχε αποφύγει την ήττα μόλις σε τρία από τα προηγούμενα 15!

Πήρε έξι βαθμούς σε αυτά τα τέσσερα τελευταία, ενώ είχε πέντε στα 14 πρώτα!

Εκτός έδρας πήρε τρεις ισοπαλίες, σε Βόλο, Αγρίνιο και Λεωφόρο, αφού είχε χάσει και στα πρώτα πέντε παιχνίδια της. Δεν έχει νίκη στα 15 τελευταία για το πρωτάθλημα εκτός έδρας, και 17 για όλες τις διοργανώσεις.


Μεταξύ τους
Το πρώτο παιχνίδι τους στην κατηγορία είναι ιστορικό, καθώς η Λαμία πέτυχε την πρώτη νίκη στην ιστορία της στη Super League, επικρατώντας με 3-1 στην Τρίπολη (89’ κεφαλιά Πασαλίδης – 6’ σουτ Όμο, 25’ σουτ Πίτι, 80’ φάουλ Βάντερσον).

Η Λαμία κέρδισε και στον δεύτερο γύρο, αλλά μετά από εκείνο το δύο στα δύο δεν ξαναέκανε νίκη. Ισόπαλα είναι και τα τρία τελευταία παιχνίδια τους, αυτά που έπαιξαν μέσα στο 2020.

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει κερδίσει το ένα από τα τέσσερα που υποδέχτηκε τη Λαμία, το περσινό στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η ιστορία
Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 1
Ισοπαλίες: 5
Νίκες Λαμίας: 2

Γκολ: Αστέρας Τρίπολης 9 – Λαμία 9.
Με γηπεδούχο τον Αστέρα Τρίπολης
Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 1
Ισοπαλίες: 2
Νίκες Λαμίας: 1
Γκολ: Αστέρας Τρίπολης 6 – Λαμία 5.

Στον πρώτο γύρο
21.11.2020: Λαμία – Αστέρας Τρίπολης 2-2
(56’ πέναλτι Ντέλετιτς, 69’ σουτ Τσούκαλος – 41’ πέναλτι Μπαράλες, 78’ σουτ Ριέρα)

Πέρσι στην κανονική διάρκεια
28.10.2019: Αστέρας Τρίπολης – Λαμία 4-1
(21’ σουτ Σουάρεθ, 45’ κεφαλιά Μπαράλες, 51’ σουτ Τασουλής, 90’ κεφαλιά Τασουλής – 35’ σουτ Ασίγκμπα. Στο 68’ 2η κίτρινη Δημούτσος της Λαμίας)

Πέρσι στα πλέι άουτ
18.07.2021: Αστέρας Τρίπολης – Λαμία 1-1
(18’ σουτ Κρεσπί – 50’ σουτ Μπιανκόνι)





« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.