Τελευταια Νεα

3 Φεβ 2021

Ν. Στάικος: Βαρεθήκαμε να σας περιμένουμε


Σε μια σκληρή δήλωση προχώρησε ο πρόεδρος του Ναυπακτιακού Αστέρα Νίκος Στάικος μέσα από το Nafpaktianews.gr. 

Ο κ. Στάικος σχολίασε την αγωνιστική αδράνεια τόσων μηνών που όπως δείχνουν τα πράγματα οδηγεί στο οριστικό τέλος της αγωνιστικής περιόδου χαρακτηρίζοντας τους παράγοντες και της ομάδες της Γ’ Εθνικής ως “πειραματόζωα” σε μια αγωνιστική περίοδο που ξεκίνησε με την πολιτεία να είναι απούσα και χωρίς κανένα απολύτως σχέδιο.

Αναλυτικά η δήλωση του:

Το περασμένο καλοκαίρι μια ομάδα ανθρώπων  ξεκίνησε με διάθεση να  οργανώσει την ομάδα μας για να πρωταγωνιστεί στην Γ’ Εθνική κατηγορία  πιστεύοντας ότι η πολιτεία για να δώσει την έγκριση της για την έναρξη του πρωταθλήματος θα είχε σχέδιο να συνεχιστεί μέχρι τέλους το πρωτάθλημα . 

Δυστυχώς αρκετό χρόνο μετά  αντιληφθήκαμε όλοι πως ήμασταν  “πειραματόζωα” . Το πρωτάθλημα ξεκίνησε και κλεισμένων των θυρών  πάλι και εμείς αλλά και όλοι οι παράγοντες το δεχθήκαμε και προσπαθήσαμε να τηρήσουμε τα μέτρα όπως ακριβώς μας τα έδωσε η πολιτεία. Χωρίς την στήριξη του κόσμου  και με το κόστος της διαιτησίας σταθερό  να βαρύνει τις ομάδες – παράγοντες με την πολιτεία να είναι πάλι απούσα.  

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές φτάσαμε στην διακοπή του πρωταθλήματος χωρίς να έχουμε κανένα σχέδιο , καμία βοήθεια και για εμάς που είχαμε στόχους να αναγκαζόμαστε  να κρατήσουμε  πολλά οικονομικά βάρη στις  πλάτες μας  μέσα σε ένα αβέβαιο μέλλον ελπίζοντας την επανέναρξη του πρωταθλήματος. 

Κύριοι αντιλαμβάνεστε ότι όλος ο κόσμος του αθλητισμού είναι καζάνι που βράζει;; 

Κύριοι, όλος ο πλανήτης παίζει ποδόσφαιρο εκτός από την Ελλάδα… 

Κύριοι  στόχος σας είναι η διάλυση του Ελληνικού αθλητισμού;; 

Θα θυμίζουμε κάτι…Το ποδόσφαιρο είναι υγεία!!!

Βαρεθήκαμε να σας περιμένουμε από εβδομάδα σε εβδομάδα και από μήνα σε μήνα…Του χρόνου πάλι.

Ο πρόεδρος του Ναυπακτιακού Αστέρα.

Νίκος Στάικος

nafpaktianews.gr


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.