Τελευταια Νεα

30 Δεκ 2020

Κοιτάζει Μπαρμπόσα


Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός επανήλθε μετά από αρκετά χρόνια στην «κυανοκίτρινη» ατζέντα και «παίζει» να γίνει κάτοικος Αγρινίου.

Το όνομα του Ελντερ Μπαρμπόσα είναι γνώριμό μας, από τη θητεία του στην ΑΕΚ από το 2014 μέχρι το 2016, όμως η πρώτη φορά που «έπαιξε» για την Ελλάδα ήταν μερικά χρόνια πριν, όταν ο Παναιτωλικός βρέθηκε μια ανάσα από την απόκτησή του, το διάστημα που εκείνος αγωνίζονταν στην Μπράγκα.

Τότε όμως η συμφωνία «χάλασε» στο... παρά ένα, επειδή η τότε ομάδα του πούλησε τον Πίτσι στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Εκτοτε ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε στην Αλαβές, την Ενωση, την Αλ Βασλ και από το 2018 βρίσκεται στην Τουρκία, αρχικά για την Ακίσαρ και εσχάτως στην Χαταϊσπορ.

Εσχάτως όμως τέθηκε επί τάπητος το ενδεχόμενο να φύγει από την Αντάκια παρότι ξεκίνησε βασικός τη σεζόν (9 συμμετοχές/1 γκολ) και οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως το όνομά του επανήλθε στην «κυανοκίτρινη» ατζέντα.  Αλλωστε τον ξέρει πολύ καλά και ο Τραϊανός Δέλλας, με τον οποίο συνυπήρξαν στους «κιτρινόμαυρους».

Κατά μία πηγή μάλιστα το αν θα προχωρήσει ή όχι η περίπτωσή του δεν έγκεινται στο οικονομικό σκέλος, αλλά στο αν ο Μπαρμπόσα θα αποδεσμευτεί άμεσα ή όχι από την Χαταϊσπορ, αφού ας μην ξεχνάμε πως στο Αγρίνιο θέλουν άμεσα να ενισχυθούν.

Αρα  το όνομά του βρίσκεται στη μεταγραφική «εξίσωση» του Παναιτωλικού, τα «καναρίνια» μπορούν να κάνουν την υπέρβαση (άλλωστε και στο παρελθόν έχουν πράξει ανάλογα) και αυτό που απομένει είναι να δούμε εάν θα υπάρξουν εξελίξεις τις επόμενες ημέρες, γύρω από το μέλλον του στη γειτονική χώρα. 

 gazzeta.gr











« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.